Tiistaina iltasella olin Huin ja Vaun kanssa Mutalassa missä järjestettiin agilityn epäviralliset kisat. Kisaajia oli ihan huima määrä, ja kello taisi olla pitkälti yli 11 kun pääsin vasta kotiin ja nukkumaan. Varsin pimeet kisat siis ;)

Vau ja Carita oli tositositositosi taitavia. Vau pysyi hienosti lähdössä ja ekalla radalla otti kaikki kontakti hienosti. Toisella radalla Vau oli sitten jo sitä mieltä että puomin ylösmenolla pelkkä kosketus - tai sinnepäin - riittää, mutta että muuten sen kun kiidetään eteenpäin. Carita oli kuitenkin hereillä myöhäisestä ajankohdasta huolimatta ja korjasi kontaktin. Radat oli kaikkineen tosi hyvät, aijai kun kisakuume ihan puraisi taas :) ..mitäköhän siitäkin sitten tulee aikanaan yli puolen vuoden tauon jälkeen ;D

Huin kanssa treffattiin Laura kentällä, mikä oli tietysti megakiva yllätys. Hui ulisi ilosta, kyllähän sitä nyt äitinsä (melkein äiti) tuntee :) Otin hieman tottista kentän perällä ja Laura taisi napsia muutamia kuvia - niitä odotellessa ;) Otin Huilla myöhemmin vielä toisen tottistelusession ja äh kun se seuraamisen harjoittelu on vaikeaa yksin tai ilman peiliä. Ei saatu oikein mitään hyvää aikaiseksi, kai?

Keskiviikkoaamuna otettiin myös lyhyet sisätottisreenit Huin kanssa. Perusasentoa ja muutaman askeleen seuraamista ja palkkausta lelulle. Lisäksi maahanmenoa sekä istumista. Josko tänään tai huomenna pääsisi taas jäljelle.