Oltiin yllättävän ahkeria tänään Huiskun kanssa. Päivällä reenattiin pihassa tottista, jälleen keskittyen seuraamiseen. Seuraamisen lisäksi hinkutettiin sitä istumista missä Hui yhä aina vaan heittäytyy antaumuksella maahan. En tajua. No, ei auta muu kuin reenata. Onnistumisiakin toki saatiin. Loppuun vielä eteenmeno pallolle, mitä Hui ei nähnyt tai tiennyt siellä olevan. Tämä hyvin yllättäen .

Iltasella vääntäydyin vielä Mutalaan vaikka olin aivan kuollut paapottuani tenavia koko päivän. Matkalla Mutalaan tein jäljen tuohon kotimetsään. Tallasin sitä reilun 10min, jana oli ehkä n.40metrin syvyydessä - jälki lähti vasemmalle. Jäljellä 4 keppiä. Jäljen vanhetessa käytiin tekemässä esineruutureeni Mutalassa. Tallasin kaistaleen missä kolme perättäistä esinettä - edessä, keskellä ja takana. Hui oli hämmästyttävän hyvä - kolmella pistolla esineet ja vielä oikeassa järjestyksessä - ensin etumainen esine, sitten keski - ja lopuksi takaesine. Hyvä Huisku!

Jälki ei sitten mennytkään ihan niin putkeen. Janalla Hui taas puikkasi liikaa sivuun ja lähetin puolesta välistä janaa uudelleen. Nyt eteni hyvin eteenpäin ja nosti jäljen. Tarkisti takajälkeä ja _kääntyi itse_ !! Hyvä! Jäljestys oli jälleen hyvää, mutta neljästä kepistä nosti vain ekan ja viimeisen.. Grrrrr!! Positiivista toki se että malttoi reagoida heti ekaan keppiin. Toka keppi oli sellaisen kallionousun päällä ja Hui loikki ylös aika vauhdilla ja meni kepistä noin 1m päästä.. Uskoisin että se silti haistoi sen.. Kolmatta keppiä en itsekkään muista minne varvikkoon sen tiputin, siellä se on edelleen.. Voi kettu näiden keppien kanssa! Noh, nyt onneksi saadaan jäljestää kisoissa VOI luokassa ja sitä paremmin Hui malttaa nostaa kepit mitä pidempään se saa jäljestää - mutta ei senkään varaan oikein voi laskea. En vain oikein tiedä että mitä pitäisi tehdä, kun pelkään että huomauttaminen saa sen karttamaan keppejä entisestään. No, pitää pähkiä - ja onneksi leiri on tulollaan :)