Perjantai ehtoosta treffattiin Hanna, tytöt ja pojat. Itsellä mukana Hui, Vau, Valtteri ja Atte.

Aloitettiin niin että tehtiin nulikoilla telinetreeni pienien lämmittelyiden jälkeen. Ensin Huilla yksi hyppynouto suht matalalla esteellä. Tämä ok. Sen jälkeen hypyyttämistä pystyesteen yli makupalalalta makupalalle esteen korkeutta pikku hiljaa nostaen. Hyppäsi hyvin ja ilmavasti! Tehtiin myös pariin kertaa harjoitusA jonka jälkeen kerran molempiin suuntaan pystyA. Hienosti Hui ne suoritti, nätisti eikä mitenkään liian huimapäisesti - toivottavasti tämä säilyy kun kapula alkaa lentämään. Otettiin vielä telinetreenin loppuun kapulan palautuksia. Pystyesteellä eka hyvin, noston jälkeen kolautti oikein huolella, mutta taas seuraavat toistot hyvin - ei onneksi tunnu ottavan painetta vaikka kolauttaa ja rämähtää kunnolla esteeseen (kentän esteestä lenteli ylimmäiset laudat tällä hypyllä kun se este oli niin rämä että puhaltamallakin sen olisi saanut kaadettua). HarjoitusA:lla myös muutamat kapulantuonnit - toistojen jälkeen ok, ensin pyrki kiertämään.. Aika hurjaa tämä reeni on lasten kanssa välillä, Hui hyppäsi mm. pystyesteen niin (lähti varastaen) että hyppäsi samalla Hetan yli Yllättynyt - tai ehkä hieman sivusta, mutta kuitenkin..

Veetin ja Veikan reenattua Hui teki tokotteluita. Ensin seuraamista minkä yhteyteen ampuminen, mielestäni ei reagointia. Ekalla suoralla seuraaminen aika kaameaa painamista, petrasi onneksi sitten. Tehtiin jäävistä maahanmenoja, sitä leikkimisen kautta ja tarjoamalla - välillä hienosti "heittäytymällä" maahan, välillä vähän niinkuin istumisen kautta.. Otin yhden noudon palautuksen piiiitkältä matkalta, se hyvin ja lujaa. Loppuun sitten vielä eteenmenoa. Hinkattiin hieman seuraamista, palkkailin siitä muutamia kertoja. Eteenmenoon lähtee hyvin ja lujaa.

Vau pääsi Veikan tottistellessa paikallaoloon ja sen jälkeen hieman tokottelemaan. Tehtiin lähinnä seuraamista, parit luoksetulot sekä nouto. Vau oli aika kierroksilla ja napsimista riitti..

Illan päätteeksi lähdettiin lasten kanssa Mäkisen baariin, hauska keikka - kiitos Hanna ja tytsät!