Tänään sunnuntaina pakkasin Huin autoon ja huristelin Kyötikkälään kisanomaisiin reeneihin. Meitä olikin mukana menossa hienot 12 koirakkoa, oli numerolaput ja kaikki. Aloitettiin kisanomaisesti koirien tarkastuksilla ja tuomarin puhuttelulla. Hui pääsi suorittamaan toisessa koirakossa vehniksen parina.

Hui tuntui heti jo kentälle tullessa hyvältä ja teki suurin piirtein mieli palkata se jo siitä - toki kehuinkin, mutta leluja ei herunut. Ilmoittautumisessa Hui oli skarppina ja siitä sitten seurautin seuraaiskaavion alkuun. Itse seuraaminen tuntui hyvältä, hieno kontakti ja hyvä paikka - täyskäännös pyöri hienosti. Henkilöryhmään mentäessä ei vilkuiluja, palkkasin siellä istumisesta. Jes, olisin voinut kiljua ilosta! Sitten uudelleen suoran alkuun. Istumisessa hyvä valmisteleva kunnes ennakoi ja meinasi tippua istumaan ennen aikojaan. Korjasin ja palkkasinkin nyt hyvästä seuruusta. Liikkeestä maahanmenossa tippui kuulema hyvin maihin, luoksetulossa tuli lujaa ja suoraan eteen. Sivulle siirtymä ok - tästä vain sosiaalinen palkka. Toppaaminen hyvin, nyt pysyi hyvin kontakti seuraamisessakin. Luoksetulossa tuli taas lujaa, palkkaus vauhdista jalkojen välistä palloon.

Noutoihin mentäessä siirtymät on huonot - ts. Hui ei pysty skarppina telineille seuraamaan, tätä pitää nyt miettiä että vaadinko sen vai en. Hyvinhän se tuossa mukana tulee, eikä tarvitse pelätä että se varastaisi kapuloita tms. - mietin vaan että näyttäisi kokonaisuutena paremmalta? Noudot oli mielestäni kaikki tosi hyvät - ai niin paitsi että 2kg kanssa nojasi luovutuksessa. Muuten hyvin - telineetkin. Loppuun vielä eteenmeno pallolle, valmistelevassa pysyi kontakti hienosti. Hyvä Huisku, että mun teki mieli kirkua! Olin niin innoissani että en meinannut tajuta viedä Huita ollenkaan paikallaoloon, onneksi sitten kuitenkin tajusin ja vehnis pääsi hommiin. Paikallaolossa en viitsinyt maatuttaa kovinkaan pitkään, sieltä seurautin kentän alkupäähän - hyvä kontakti ja asenne tässäkin, hyvät leikit palkaksi.

Kisamaisten reenien jälkeen otin Huin vielä uudelleen kentälle. Ilmo ok, ja otin siitä pitkän suoran seurautuksen mikä hyvin, hyvin myös täyskäännös. Tästä palkkaus! Vielä toinen pätkä seuruuta ja palkkaus. Loppupalkaksi aamuruoka kentällä ja voi kun me oltiin iloisia. Ihana Huisku .

Herra saa luvan esittää tälläisiä tottiksia kisoissakin, uskoisin että 90 pisteen raja ei ole mahdoton rikkoa. Nyt pitäisi vaan saada kisapaikka Harjavaltaan. Mietin että skippaisin sen tuomarikartanon, sitten on kuitenkin hämeenkyrön kisa ja mahdollisesti raisio.. Eiköhän se koulari niistä tule jos on tullakseen?

Reenit jatkuu, ens pe on Tavesin kentällä kisanomaiset reenit ..