Torstai iltasella kävin tottistelemassa Nokian hallilla. Se on kyllä ihanaa, kuivaa ja puhdasta touhua . Huilla aloitettiin taas seuraamisreenillä niin että maassa oli nyt kaksi isokokoista palloa - tästä huolimatta Hui oli ihan pätevä, erityisesti petrasi menoaan taas ensimmäisen palkkauksen jälkeen. Tästä tavasta haluaisin ASAP päästä eroon, ts. haluaisin sen heti yrittävän täysillä ja seuraavan mahdollisimman parhaalla tavalla ja vietillä - ei vasta sen jälkeen kun eka palkkaus on tehty. Mutta miten?

Seuraamisen lisäksi muutamat kapulan nostot sekä kosketuskeppiin koskettelua.

Perjantai-illalla reenattiin lamppujen loisteessa Mutalassa. Siellä olikin sitten hieman märempää ja kuraisempaa . Huilla taas ensin seuraamista, mikä ok - edelleen tuo eka pätkä on huonoin - mutta kuitenkin ihan tyydyttävä kuitenkin. Muutamat maahanmenot tarjoamisen kautta, missä hyvä huomio kiinnittää huomiota omiin apuihin. Luoksetulo otettiin myös läpijuoksuna missä tuli lujaa ja suoraa. Yksi hyppynoudon palautus myös, se hienosti!

Aivan loppuun Hanna teki hieman Huiskulla seuraamista, luoksetulon ja liikkeestä istumisen. Olipa tosi kiva nähdä miten oma koira pelittää! Hyvin näytti pelittävän . Oli toki hieman Hui hämillään varsinkin jos minä puhua papatin jotain, mutta kivasti teki hommia Hannan kanssa! Todettiinkin Hannan ja Tainan kanssa että reenaamisen voisikin tyystin ulkoistaa - ainakin tottiksen osalta, hih! Kivat reenit!!

Lauantaiaamuna treffattiin Pian kanssa Karhella. Pia oli superkilttinä jo ehtinyt tallaamaan jäljet sekä Huille että Viskille. Sillä välin kun jäljet vanheni reenattiin hieman Tuplaa mikä taisi saada superhäiriötä hieman vilkkaista poikalapsistani  . Huin jana oli piitkä, jäljellä mittaa avoimen luokan verran, kuusi keppiä - sekä yleisenä teemana piikit sekä hiekalla jäljestäminen. Jälki oli tosi haastava taas, kiitos Pialle siitä! Janalla hieman taaplattiin, Hui pyrki useaan otteeseen oikealle (takajäljelle tms.) - mutta en päästänyt vaan lähetin muistaakseni kolmasti - ja lopulta se eteni suoraan jäljelle nostaen sen hyvin oikeaan suuntaan - eli vasemmalle. Hui oli taas aika hurjan pätevä, hieman yhdessä kulmassa hiekalla se pyöri - mutta hyvin löysi oikean suunnan. Viisi ekaa keppiä nousi hienosti, jostain syystä se ajoi taas viimeisen kepin yli. Olettaisin että silkka vahinko, koska muut nousivat niin hienosti. Lopussa oli myös jo ihan ison hiekkatien ylitys, jonka se täysin suvereenisti häntä pystyssä ylitti, hieno poika!

Olipa hyvät reenit taas tänään, toivottavasti lunta ei ihan hetkeensä tule jotta vielä ehdittäisiin jälkiä ajamaan.