Torstaina otin päivällä pikatottistelut Huin kanssa Haaviston kentällä. Alkuun luoksetuloa pitkältä matkalta palkaten vauhdista. Betonipömpelin kierrolla muutamat eteentulot, mitkä hyvin.

Lelulla maahanmenoja leikin lomassa ja loppuun eteenmeno. Edelleenkään en tiedä miten pitäisi edetä tuossa eteenmenossa.. Otsan rypistys.

Iltasella ajelin Mutalaan missä otettiin pienet reenit Katin, Pian ja Hannan kanssa. Päästiin tosin tokokoulutuksen jälkeisiin paikallaoloreeneihin mukaan, missä Huita en saanut ensimmäisellä enkä tainnut saada toisellakaan käskyllä maahan, arghh. Tein tosin itse tosi tyhmän virheen kun annoin sille maahan käskyn silloin kun se ei ollut kunnolla kontaktissa vaan silmäili Piaa tiiviisti. Tyhmä minä! Paikallaolo muuten ok.

Hui pääsi sitten PK paikallaoloon Inton tottistellessa, mikä sujui hyvin luoksetuloista yms. huolimatta - tässä palkkaus eteen pallolle.

Veikan tottisteltua Hui tuli tekemään kisamaisen reenin aloluokan malliin. Seuraaminen tosin vain vapaana. Pia käskytti. Hieman oli ilmeisesti aurannut seuraamisessa, voi apua.. Käännökset muuten kai (?) ihan ok, mutta viimeinen täyskäännös oli huono. Pysähdys ja juoksuosuus hyvä, tai ainakin tuntui hyvältä.

Liikkeestä maahanmeno - meni maahan, mutta voisi mennä vielä triljoona kertaa nopeammin - ei siis tietoakaan maahan tippumisesta.. Luoksetulo ihan ok. Liikkeestä seisominen sitten taas - aijaaminen palloon tai pallopalkkaukseen on johtanut nyt siihen että Hui seisahtuu hyvin mutta siirtyy nopeasti "kyttäys" asentoon eli peräpää ylhäällä alapää alhaalla asentoon.. Kerrassaan koomista mutta oikeasti ei kun on kyse omasta koirasta Yllättynyt. Tässä on nyt syytä unohtaa pallopalkkaus hetkeksi ja vahvistaa seisomista oikeassa asennossa. Tosi kiva kun se yksi suht varma jäävä liike on toistaiseksi historiaa..

Hyppy ihan ok. Tosin ennakoi perusasentoon siirtymisen..

Trallalaa, eli hieman ollaan vaiheessa tokokoetta silmällä pitäen. Miten tämä onkin näin vaikeaa, en ymmärrä miten paljon ihmiset reenaa ja miten - kun tuntuu että me vaan poljetaan paikallaan eikä ikinä saada mitään valmista aikaiseksi? MASENTAVAA Tukittu

Otin sitten vielä Huilla yhden pitkän vauhtiluoksetulon, sekä hieman seuraamista lelulla palkaten. Nämä ihan ok.

Vau pääsi hieman tokottelemaan Veikan ollessa paikallamakuussa, hassun hauska Vaude - aina niin täpinöissään..

Kiitos kaikille seurasta ja avusta!