Kotipihassa ollaan jatkettu ahkeraan reenejä Huin kanssa, tarjoamisen kautta juttuja, eteenmenoa, ja myös tasamaa- sekä estenoutoa. Jääviäkin muisteltiin tänään, ja seisominen oli hieman kadoksissa kun ei sitä ole valovuoteen otettukaan. Hyvin se sieltä kuitenkin palautui kun muutaman toppaamisen pallon kanssa otin.

Tänään reenattiin Pian ja Aten kanssa metsäjuttuja. Meihin on Huin kanssa iskenut taantuma näköjään vähän joka saralla . Jälkien vanhetessa otettiin esineruutua. Täyssyvä, mutta ei ehkä täysleveä ruutu missä neljä esinettä - kolme takana (kulmissa ja keskellä) sekä yksi esine edessä keskellä. Ekalla pistolla Hui nosti keskiesineen (lähetin vasempaan takakulmaan) ja muutamien toistojen jälkeen keskiesineen. Takakulmat olikin sitten vaikeat - herra kun ei suostunut loikkimaan ollenkaan suoraan perille saakka vaan aina kurvasi johonkin suuntaan. Muutamien tyhjien pistojen jälkeen alkoi myös työskentelyssä näkyä epävarmuus ja / tai hyväksynnän hakeminen - ei työskennellyt ruudussa kovinkaan pitkään kun taas jo palasi mun luo mistä sitten lähetin uudestaan. Molemmat takakulmat saatiin ylös Pian käydessä näyttämässä esineitä. Nyt pitää ottaa kuurina sellaista reeniä että koko takareuna on viljelty täyteen esineitä - paljon onnistumisia siitä että kun vaan irtoaa taakse niin aina löytyy esine. Ehkä se sillä (toivottavasti) korjaantuu.

Pia oli tehnyt jälleen huippujäljen Huiskulle (eksy vaan useammin Pia , no ei vaiskaan - se ei ihan oikeasti ole kivaa!). Jäljellä kuusi keppiä janalla mittaa ehkä AVO;n verran. Jana oli tänään ok ja hyvin Hui nappasi jäljen. Vauhti jäljestyksessä oli taas sunnuntain jälkeen sitä normaalia Huita, ts. vaudilla ja kovalla motivaatiolla mentiin - niin kovalla että kolme ekaa keppiä jäi matkan varrelle - OMG!! Kolme viimeistä nousi hyvin. Voi argh, tämä on kyllä kökkö ongelma! Huin mielestä jälki on vaan niin super että sitä pitää saada ajaa hyvä tovi ennenkuin niitä kepukoita viitsii mukaansa poimia. Pitää nyt seuraavassa reenissä tehdä niin että merkkaa pari ekaa keppiä, ja huomauttaa jos herra höyryjuna ajaa porhaltaa niiden ohi. Lisäksi voisi ottaa lelua mukaan jäljelle ja koittaa välillä palkkausta lelulle kepistä. Ja pihassa voisi ottaa keppileikkiä ihan noin yleisen motivaation kasvatukseksi..

Hyvät oli reenit vaikkei kaikki nyt taas ihan putkeen menneetkään! Kiitos Pia!