Viikonloppunakin reenattiin hieman - ennen kuin sairastuin mukavasti mahatautiin..

Lauantaina treffattiin iltasella Tainan ja Hannan kanssa Mutalassa. Hui teki kahdessa setissä. Aloitettiin ns. pk tottiksen kaavioreenillä. Ensin ilmoittautumiseen Hannan ja Veetin kanssa ja siitä Hui suorittamaan. Taina ampui seuraamisen yhteyteen. Seuraaminen tuntui ihan hyvältä, jonkin verran painoi - mutta ei vilkuilua ja täyskäännöskin ihan täpäkkä. Henkilöryhmässä käytiin myös, se ok. Niin, ampumiseen ei reagointia. Seuraamisen jälkeen liikkeestä istuminen, oli istunut hyvin ja sangen nopeastikin. Kun palasin Huin luokse se roikkui tyylilleen ominaisesti kuin korppikotka ja myös käänteli päätään. En oikein tiedä mistä tämä johtuu, mutta pitänee tehdä sitä samaa reeniä kuin tokouran alussa aikanaan, ts. vapautan sen yht'äkkiä istumisesta pallolle. Sitten maahanmeno, se olisi voinut olla nopeampi - luoksetulo ok. Seisominen hyvin, tosin oli hieman korjannut asentoaan. Jäävien seuraaminen ei huippua mutta ei ihan kamalimmastakaan päästä - niistä pitää muistaa myös palkata välillä. Palkka tuli tässä reenissä siis seisomisesta vasta. Ihan ok suoritus Huiskulta siis. Tälläistä palkkaamattomuutta pitäisi nyt vaan tehdä suhteellisen useasti, ja myös kisanomaisesti missä olisi paljon ihmisiä ja koiria paikalla.

Sitten jatkettiin ruudulla ja menipä se säädöksi. Hui meni keskeltä sisään ja oikealta ulos ja hyöri pyöri ja pinisi ja inisi. Että meinaa savu nousta päästä tässä. En enää muista mitä tein, mutta lopulta saatiin ihan onnistuneitakin suorituksia. Ei auta muuta kuin jatkaa reeniä. Sitten luoksetulon stoppeja kierrättämisen yhteyteen. Hanna heitti mun toppaa käskyllä Huin taakse pallon. Sitten otin muutamia suoria ja yhden topin niin että palkka tuli multa - Hui teki tosi nastan toppauksen - JES! Tämä palkkaustyyli on todella tuottanut tulosta tähän liikkeeseen. Koetettiin myös muutama maahanmeno, mutta ei taaskaan oikein tahtonut onnistua mikä johtuu tässä tyystin liikkeen reenaamattomuudesta. Tähän myös hyvä vinkki reenata niin että vain peruutan ja kutsun Huita luokseni, pysähdyn ja annan samalla maahan käskyn - näin saatiin hyviä teräviä maahanmenoja. Ekan setin loppuun vielä tunnari mikä sekin meni säädöksi. Hanna laittoi paaaaljon kapuloita maahan ja oman tietysti sinne joukkoon. Hui haisteli ensin ihan nätisti mutta kun omaa ei alkanut löytyä se selkeästi turhaantui ja alkoi maistella kapuloita ja loppujen lopuksi toi kaksi kertaa väärän! Kolmannella kerralla se oikea, mistä ei tosin saanut palkkaa. Koko homma uusiksi, missä törmäsi omaan aika lailla heti ja toi sen hurjasti pureskellen luovutukseen.. Voi argh.

Reenien loppuun otettiin vielä 2kg noutoa, ensin muutamia luovutuksia ja sitten koko nouto. Luovutusta pitää reenata nyt vaan erikseen, en halua tahkota loppuasentoa koko liikkeessä. Sitten vielä eteenmeno, missä piti taas ensin huomauttaa ja ottaa valmisteleva osuus uudestaan. Irtosi hienosti, se ei ole ongelma ei .

Sunnuntai ja maanantai meni sitten mm.potiessa, josko tänään saataisiin hieman pihareeniä ja huomenna kenties jo jotain kenttäreeniä aikaiseksi.