Eilen reenasiin pariinkiin otteeseen, aamulla ensin Tainan kanssa Mutalassa ja iltasella Pian kanssa Haavistolla. Reenit meni tosi hyvin, ihanaa .

Aamusella tosiaan treffattiin Tainan kanssa Mutalassa ja tallattiin ensin esineruutu Vaun avustuksella. Esineet takanurkkiin sekä keskelle suht taakse sekin. Ipan jälkeen Hui pääsi pienten virittelyiden jälkeen töihin. Esineet nousi neljällä pistolla, hyvin se työskentelee joskaan pistot ei ole suoria. Ts. yritin saada sen vasempaan takanurkkaan niin lopputuloksena se nosti oikean takanurkan esineen.. No, pääasiahan toki on että esineet nousee - mutta jotenkin haluaisin nuo pistotkin suoremmaksi. Kaistalereeniä? Olin kuitenkin ihan tyytyväinen Huiskuun, se oli motivoituneen oloinen ja kiidätti esineet hienosti perille asti

Pienen tauon jälkeen jatkettiin tottisteluilla. Hieman etukäteen mietitytti, kun viimeksi vastaavanoloisessa reenissä Huin vire oli koomainen.. Nyt Huisku sen sijaan yllätti erittäin positiivisesti. Toin sen kokeenomaisesti kentälle, irrotin remmistä - annoin virittelysanat mistä odottelemaan toviksi perusasentoon. Tästä liikkeelle seuraamiseen, mikä oli tosi hyvän oloista. Vire ja pään asento ylhäällä, hieman jopa painoi. Otettiin pitkähkö suora, mistä palkkaus. Muutamat toistot, joiden yhteyteen ampuminen, ei reagointia. Tämän jälkeen yksi liikkeestä istuminen kokeenomaisesti, hyvin! Sitten tehtiin hieman seurauttamista telineille ja telineiden ympäri - sain huomauttaa muutaman kerran mutta hyvin petrasi ja palkkasin paljon rentouttaen revittelyleikillä. Mukava huomata että se tosiaan nousee sieltä koomasta . Loppuun vielä telineet. Hyppy kahteen kertaan, kun ekalla kerralla hyppäsi jotenkin kaukaa tai muuten huonosti ja kolautti aika pahasti telineeseen - ei kuitenkaan epäröinyt paluuhypyllä. Toinen kerta tosi ilmavasti yli! A esteen kanssa ei mitään ongelmia, joten sen jälkeen leikittiin pallolla (!) pitkä tovi. Tajusin vasta reenin jälkeen että teinköhän virheen - ts. ajatuksena oli jättää pallojen käyttö reeneissä tyystin, mutta en tiedä onko se välttämätöntä?

Olin tosi tyytyväinen reeniin, pätevä mies!

Iltasella jatkettiin reenien merkeissä Haavistolla Pian kanssa. Huisku aloitti jälleen seuraamisella, nyt niin että kentälle oli laitettu se samainen viaton vihreä pallo. Hieman se alkuunsa aiheutti hankaluuksia mutta hienosti Hui petrasi jälleen ja pääsin sitä ansaitusti palkkaamaan. Otin parit luoksetulot niin että eka loppuun asti ja toinen läpijuoksuna, nämä ihan ok. Sitten hieman tunnarikapulan piilottelua heinikkoon, missä Hui oli varsin pätevä kapulamies ja toi hienosti "oman" emännän käteen. Loppuun vielä muutamat toistot ruutua. Tosi kivaa humputella kaikkea muutakin, varsinkin kun Hui on ihan tohkeissaan .

Tänään piti mennä jälkitouhuihin, mutta aikataulut menee puihin. Toivottavasti viikonloppuna onnistaisi.