Jee, sunnuntaina metsäreeneissä. Ihan huippua!! Kiitos Pialle ja Tuplalle seurasta ja hyvästä reenistä!

Aloitettiin tutusta reenimetsästä, mutta ei millään helpoilla jäljillä. Huin jäljellä mittaa noin kilometri, janalla lähtö vasempaan - ja viisi keppiä. Kaikenkaikkiaan hyvin pätevää jäljestystä, kolmoskeppi jäi jostain syystä. Tuolla suoalueella oli joitakin tuoreita hirvien jälkiä, mutta mielestäni Hui ei reagoinut niihin. Ehkä selitämme sen työtapaturmalla, grr.. Ja niin, jana oli hyvä.

Esineruutu tehtiin hiekkakuopan pohjalle. Pia apuohjaajana ruudun perällä. Nostatin neljä esinettä, takana, edessä, keskellä, takana. Alussa oli hieman hanat kaakossa, intoa ja motivaatiota riittää! Keskimmäiselle esineelle lähetys oli syvähkön kuopan kautta ja siitä piti hieman keskustella että mennäänkö suoraan vai oiotaanko helpomman reitin kautta. Hyvä reeni!

Tokoteltu on. Lauantaina Teivossa, sunnuntaina kotipihassa ja eilen Nokialla. En jaksa sen kummemmin eritellä - on ollut vähän epätasasuutta suoritustasossa. Eilen Hui teki tosi hyvin! Vielä pihareeniä ennen sunnuntain koetta - huomenna Hyvinkälle metsätreeneihin!