Torstai oli aika tekemätön päivä reenirintamalla. Päivällä raijasin isot pojat mukanani lenkille järvelle, käveltiin aika pitkälle moottorikelkkojen jälkiä pitkin - koirat saivat rallatella vapaana. Huilla otin sisällä muutamat kapulan tuonnit ja lisäksi jatkettiin uutta "siivoa" temppua. Tässä Huin pitäisi pistää pallo ämpäriin, ja se tajusikin sen tosi nopeasti - selkeästi vain huomaa että herra ei halua luopua tästä aarteesta ja makkara tempun palkkana ei motivoi Silmänisku

Perjantaina treffasin iltapäivällä Hannan, pojat sekä tytöt. Itselläni oli mukana isot pojat sekä Hui että Vau. Lapsilla meni leikit hyvin yhteen, ja luvattu MacDonalds keikka motivoi selkeästi yhteistyöhön jotta äipät sai reenata rauhassa!

Vau toimi Veikalle häiriönä Veikan ollessa paikallamakuussa. Tehtiin seuraamista, mikä oli kaameaa. Sen jälkeen kikkailtiin hieman puunkierroilla sekä luoksetuloilla.

Hui aloitti reeninsä noudolla. Otin vain yhden perusnoudon, mikä ihan ok. Paluuvauhti olisi voinut olla vielä lujempi, mutta olin kuitenkin tyytyväinen kun luovutusasento ja paikka olivat nyt hyvät! Sitten jatkettiin vauhtiluoksetulolla, mikä hyvä ja suora. Otettiin toinen luoksetulo mikä loppuun asti. Hui tuli hyvin, lujaa ja loppuun asti! Jee Hymy. Otin vielä yhden vauhtiluoksetulon puunkierrolla.

Luoksetulojen jälkeen otin muutamia käännöksiä namilla. Vasemmalle tosi hienosti, oikeallekkin alkaa petraamaan. Miten edelleen tuntuu että olen itse pihalla noiden oikealle käännösten kanssa Nolostunut. Otin myös seuraamista, missä ensin palkkaus perusasennosta, sitten hieman pidempi pätkä - nämä tosi hyvin! Otin yhden pidemmänkin pätkän, mikä muuten ok - mutta hieman herpaantui kontakti kun piti vilkasta riemusta kiljahtelevia lapsia.. Otin myös hölöryhmäreeniä kiertämällä Hannaa, tämä hyvin!

Seuraamisten jälkeen yksi eteenmeno nahkapallolle, mikä ok. Reenien loppuun Veeti toimi häiriönä ja Hui pääsi paikallamakuuseen. Makasi nykimättä mutta pää pyöri kuin hyrrällä. Tämä pitää nyt ottaa työn alle ja palkata aina siitä kun on rauhallisesti ja katsoo minua.

Oli tosi kivat reenit, ja njam - palkaksi Mac Donalds reissu maistui hyvältä myös vähän vanhemmille lapsille Cool

Tänään lauantaina lenkitin koirat järven jäällä. Vau ja Hui juoksivat reilun tunnin, ja nyt khh:ssa onkin reporankaa porukkaa. Itse pitäisi vielä jaksaa lähteä luistelemaan Hymy