Huin osalta keskiviikko alkoi taas kapulareenillä, missä hyvät pidot ja purut. Eihän se sitä raivolla pure, mutta tasasesti ja napakasti, johon olen tyytyväinen. Muutamat toistot ja palkaksi aamuruoka.

Päivällä kävin kaikkien poikien ja kaikkien koirien kanssa puolen tunnin kävelyllä. Koirat meni ihan jees, joten pojat päättivät sitten rissata. Valtteri parkui varmaan puolet reissusta milloin mitäkin ja Atte höysti tilannetta aina ehtiessään - varsin lepposaa Cool

Ennen koirakerhon hallituksen kokousta treffasin ärtsyn vinhaa Hannan ja koirat sekä Pian kirjaston sivuparkissa. Hannan tehtyä pikaset reenit pojilla otin seuraamista Huilla. Ensin muutama pätkä imutusta ja sitten namilla palkaten. Namipalkkaus ei tunnu toimivan Huilla, se on ihan löysä seuraamisessa silloin. Lähdöt tosi huonoja, heti erkaantui - mihin tuumittiinkin että pitää reenata niitä imutuksella ihan erikseen. Otin myös lelulla vauhdista seuraamista, mitkä hyviä! Huilla paljon parempi asenne tekemiseen, häntä vispaa ja TUNNEN sen seuraamisen Hymy Peräpää hieman tahtoo Huilla välillä pyrkiä ulos, joten palkkaamisen kanssa pitää olla tarkkana.

Koska hallituksen kokous jäi tyngäksi, lähdin vielä naapurin Hannan ja koirien kanssa lenkille. Mukavat 45 minsaa pirteässä kelissä, Huiskukin pääsi ekaa kertaa mukaan näin pitkälle lenkille. Lenkki oli tosin toipilaalle suunniteltu, rauhallista kävelyä vain.

Huille vielä iltaruualla kapulanpidot, mitkä ihan ok. Tosin yhden kerran jouduin huomauttamaan kapulan pyöräyttämisestä, minkä jälkeen se oli naama happamena mutta teki kiltisti mitä pyydettiin.