Voi kökkö näitä pakkasia! Viikolla ei juurikaan päästy reenaamaan pieniä kotitottiksia lukuunottamatta. Tiistain hallireenin aikaan istuin kokouksessa, joten jäi nekin tällä kertaa välistä.

Vau sairastui tiistaina kennelyskään - tai mahdollisesti johonkin vakavampaan taudin muotoon, sillä sen kunto huononi suht nopeasti. Johanna oli super ja käytti Vaun ja Elisan lekurilla. Vau oli suhteellisen huonossa kunnossa, ts. korkeassa kuumeessa ja kuiva. Nesteytyksellä neiti piristyi ja nyt päällä on 10 pvn antibioottikuuri. Vau yskii edelleen, mutta on huomattavasti pirteämpi ja hyvävointisempi. Ainakaan toistaiseksi muut koirat eivät ole tässä taloudessa sairastuneet.

Eilen lauantaina oltiin tyttöporukalla Turussa katsomassa tokon maajoukkuekarsintakisaa. Hurjan paljon näki hienoja suorituksia, mistä voiton vei Katja ja Zen huippuhienolla suorituksellaan . Upeeta, onnittelut vielä täältäkin kautta! Ihan kuin pienen pieni tokokärpänen olisi päässyt puraisemaan kun olen tämän päivän aikana löytänyt itseni miettimästä erinäisiä liikkeitä ja sitä miten voisin ne Huille opettaa . Kaukoja vähän reenattiinkin, lähinnä vain maasta seisomaan nousua.

Oskun ja Huin kanssa ollaan lenkkeilty, josko huomenna pääsisi edes pihaan sen verran että voisi vähän enemmän reenata. Katsotaan..