Harrin, Vaun ja Huin kanssa lähdettiin Alasatakunnan SPL:n kentälle reenailemaan - hulppea kenttä olikin!! Kyllä maalla on ilmeisen mukavaa! Kenttä oli ainakin hehtaarin kokoinen komea nurtsikenttä, kerrassaan upea. Kentälle mennessä tallasin Huille jäljen. Metsä oli vähän hätäsesti valittu, mutta tulipa erilaista maastoa - alku oli kangasmetsää, sitten lehtometsää, isoja ojan ylityksiä ja lopuksi heinikkoa. Kulmia oli runsaasti, myös yksi terävä. Keppejä 6+1.

Jäljen vanhetessa käytiin kentällä. Aloitin seuraamisella, Harri ampui. Ei reagointia ampumiseen. Otin suht pitkän suoran, täyskäännöksen ja vielä vauhdin muutokset joista palkkaus - tuntui hyvältä. Yksi istuminen, mikä nyt ok. Otettiin yksi vauhtiluoksetulo piiiitkältä matkalta, Hui tulee niissä kyllä sopivaa vauhtia. Sitten telineille. Tuntui ihan huikean korkealta pystyeste, Harri äimisteli että tuostako se Huin pitäisi hypätä Yllättynyt. Hypyt kuitenkin hyvät ja ilmavat. Otin ensin hypytyksen molempiin suuntiin Harrin avustuksella, sitten yksi kapulan palautus - nämä ok. A esteellä sama juttu, ensin ylitystä ja sitten kapulan palautus. Lopuksi vielä koko nouto A:lla mikä hieno! Sitten eteenmenoon. Ajattelin ottaa maahanmenolla, ja palkata vasta siitä. Hui seurasi valmistelevassa osuudessa ihan nätisti, ja lähti eteenmenoon kuin raketti. Ehkä noin viidennellä käskyllä maahan, just.. Palkkailin sitä siitä "hienosta" maahanmenosta tovin, jonka aikana Harri vei vielä eteenmenopallon valmiiksi. Otin sitten vielä sen, pallo oli todella kaukana ja näkyi huonosti - Hui irtosi kuitenkin tosi hyvin ja suoraan. Ääk, miten musta tuntuu että en saa sitä maahan tulevan kokeen eteenmenossa Huuto. Itseasiassa luoksetulossa kävi niin että jouduin antamaan Huille toisen käskyn ennen kuin se lähti tulemaan. Harri kommentoi että mun piipitys ei kuulunut mihinkään siinä tuulessa, joten sikäli on hyvin perusteltua antaa ne käskyt voimakkaalla äänellä..

Vau pääsi hieman kentälle diipadaapailemaan. Otettiin yksi nouto ja vähän seuraamista, sitten kentälle pöllähtikin ruohonleikkaaja ja lähdettiin sieltä pois kohti Huin jälkeä.

Hui lähti janalle hyvin mutta otti takajäljen Kieli ulkona. Annoin sen ajaa taas tielle ja siellä hetken ihmettelyiden jälkeen uusi lähetys. Nyt tietysti hyvin.. Jälki oli varsin mallikas suoritus, kaikki kuusi keppiä nousi hyvin ja terävästäkin kulmasta selvittiin pienemmällä kaarroksella. Jossain kohden ilmeisesti ohitettiin joidenkin lintujen pesä suht läheltä koska siellä liiteli ja lenteli ainakin 10 kiljuvaa tapausta. Hui niistä hieman hämääntyi ja lähti laukkaamaan. Komensin kuitenkin nätisti että "jälki" jonka jälkeen se jatkoi ihan hyvällä jäljestyksellä.

Jälkimetsiä täällä kyllä riittää, suunnitelmissa olisi tehdä sunnuntaina jälkeä + tottista sekä myös mahdollisesti torstaina.