Maanantaina ajelin puolen päivän maissa Lietsun Cittariin ostamaan kasan syntymäpäivälahjoja kaverisynttäreille, ja täyttäähän tuo Valtsukin kohta 4v! Otin Huin mukaan matkaan ja otettiin pieni tottistelusessio parkkihallissa. Hui ei reagoinut itse ympäristöön mielestäni juuri lainkaan. Hallissa kaikui ja lattiakin oli suht liukas, mutta ei haitannut Huita yhtään mitenkään. Tein vähän perusasentoja ja muutaman askeleen seuraamista lelulla. Nämä hyvin! Paljon keskityttiin vain leikkimiseen. Loppuun vähän imutusta namilla sekä istumista.

Ajellessani puolestaan hakemaan poikia päiväkodilta tallasin matkan varrella olevaan metsään jäljen. Pituutta taisi tulla aika paljon, ehkä pisin tekemäni jälki Huille - n.250-300 metriä. Metsän pohja oli suht simppeliä sammalta ja puolukkavarvikkoa. Tallasin 15 - 20cm askelvälein, mutta nappuloita laitoin nyt aika harvakseltaan, välillä joka viidennelle tai sitäkin harvemmin. Kulmissa toppinamit ja vain lopussa kippo missä Shebaa :) Hui lähti janalle hyvin, eteni suoraan mutta lähti takajäljelle. Päästin sen sinne ihmettelemään, kunnes kääntyi itse ja lähti hyvin ja vauhdilla jäljelle! Jäljesti omaan makuuni ja ymmärrykseeni nähden tosi hyvin! Kulmissa ei mitään ongelmaa, ja olihan matkassa tosiaan yksi pienen ojan ylityskin! Tällä kertaa merkkasi myös hyvin loppukipan ja Sheba maistui! Hyvä reeni!

Iltasella treffasin meidän kotipihatottisteluissa Hannan ja tytöt - sekä Veetin. Hannan reenattua Veetillä otin Huilla parit vauhtiluoksetulot, jotka hyvät suorat ja vauhdikkaat. Lelun hetsaus ja ennenkaikkea sen ajoituksen vaihtelu alkaa selkeästi tehdä tulosta - Hui lähtee luoksetuloissa vauhdilla - ja tulee vauhdilla :) ..ja ainakin tällä hetkellä ilman banaaneja :D Lisäksi otettiin seuraamista lelulla Hannan naksutellessa hyvistä pätkistä. Otettiin vähän erimittaisia pätkiä ja saatiin hyviä onnistumisia. Loppuun vähän kiertoharjoitusta sekä palloleikkiä - liikkeiden välissä myös hieman mammimisharjoittelua, jonka Hui on omaksunut mukavasti. Hyvät pienet reenit, kiitos Hannalle ja tytöille :)