Tiistai oli hieman pirteämpi päivä kuin maanantai. Tosin kunnon lenkki jäi koirien kanssa väliin, käytiin vain muutamalla pissatuslenkillä. Huilla otin aamuruan yhteyteen taas kapulanpidot.

Iltasella lähdin Hämeenkyröön tottistelemaan ja mukaan lähti Hui. Aloitettiin hieman leikkimällä sekä "Kohta mennään" - virittelyillä. Otettiin alkuun maahanmenoja lelulla palkaten. Ei mitään liian helppoa sovittaa yhteen oikea askellus, käskyn ajoitus, naksun kuuntelu ja palkkaus Kieli ulkona Brunetelle ihan liikaa liikkuvia osia, heh! Saatiin kuitenkin ihan hyviäkin onnistumisia, mutta aika pian muutaman toiston jälkeen tuli ennakointia, minkä jälkeen palkkailin siitä kun Hui _ei_ kulkenut matalana ennakoiden käskyn tuloa. Haasteellista on tämä jäävien reenaus kun ennakointi alkaa heti!

Maahanmenojen jälkeen otettiin seuraamista. Ensin yksi palkkaus perusasennosta. Sitten vauhdista liikkeelle ja muutamia pidempiä pätkiä Hannan naksutellessa, mitkä hyvin. Otettiin myös vauhdin muutoksia, hidas käynti ok, mutta kun lähdin juoksemaan Hui säntäsi mun edelle kuin ihmetellen että mitä nyt tapahtuu Cool Huomautin nätisti ja otettiin uusiksi, ja saatiin onnistunut pätkä. Pitää siis reenata vaan, ennenhän juoksua ei ole edes otettu. Loppuun vielä yksi pitkä suora mikä hyvin, tosin hieman otti häiriötä toisesta koirasta - mutta piti kontaktin ja korjasi itse pienen paikasta lipsumisen. Aivan lopuksi lyhyt pätkä mistä leikkiä palkaksi. Tekisi niin mieli jo irrotella enemmän, heitellä palloa jne - mutta ei ihan vielä uskalla. Parin viikon päästä sitten!

Seuraamisen jälkeen otettiin noutokapula esiin. Ensin yksi pito, mikä hyvin - puri tasaisesti ja varmasti - hyvä Huisku! Sitten neljä kertaa kapulan nostoja niin että jätin Huin istumaan kapula sen eteen laitettuna ja pyysin parin kolmen metrin päästä "tuo" käskyllä. Ideana oli palkata nopeasti kun se tuo kapulan mun eteen. Varsinkin ekat tuonnit ihan älyhitaita, mutta mielestäni jo petrasi loppua kohden. Lelu on kuitenkin sille tosi hyvä motivaattori Hymy Uskon ja toivon että saadaan vauhti kohdalleen, kun päästään leluilla näitä hommia tekemään ja sitämyöden enemmän myös sitä iloista hillumista koko touhuun.

Loppuun vielä istumista. Nyt on itse  opeteltava selkärankaan askellukset ja käskyjen ajotukset jotta ne on kohdallaan. Hannalta taas hyviä huomioita Silmänisku Istumiset tuntuu ihan älyhitailta, mutta väittivät että ihan hyviäkin oli joukossa Cool Toinen asia mikä pitää miettiä ja muistaa on palkkauksen kriteerit!!

Oli tosi hauskat ja onnistuneet reenit. Kiitoksia Hannalle ja Tainalle avusta ja seurasta!!

Loppuun vielä kuva missä Hui 3kk imutusreenissä Pusu