Torstaina reenattiin Kristan hallilla Riitan kanssa. Hui teki vaikka mitä. Aluksi hinkattiin seuraamista, se oli nyt parempaa kuin tiistaina. Jotenkin vaan ärsyttävän koomaisia ne perusasentoon istumiset. Ja niitä ei oikein pysty reenaamaan yksikseen, kun pitää kumartua katsomaan Huita.. Seuraamisen jälkeen ruutua. Merkki oli suhteellisen jees, mutta ruudussa Hui hakeutui oikean etukulman merkin taakse ihan sen näköisenä että tässä se ruu.. eikun merkkiruutu nyt on.. Ilmeisesti herra hieman nyt sekoittaa kun on hinkattu merkkiä aika hanakasti. Otettiin reeniä myös niin että juoksutin Huita merkin ja ruudun välillä - näin hakeutui ihan hyvin suht oikeaan paikkaan - inasen liikaa sinne oikeaan reunaan.

En nyt enää muista järjestyksiä, mutta otettiin myös tunnari - missä pitkästä aikaa kunnon klähmimiset ja taisi käyttää jotain väärää suussaankin. Toi kuitenkin oman. Kaukoja hinkutettiin, yritin saada is-sei vaihtoa oikeanlaiseksi. Otettiin myös ohjatun merkkiä, missä Hui oli tooosi huono - aivan koomassa ja hidas kuin mikä. Koetettiin Riitan vinkistä sellaista että "merkki" käskyn sijaan käännyinkin nopeasti ympäri ja Huin piti seurata mukana - josta sitten lennosta vapautus merkille. Näin Huin asenne kyllä muuttui, tätä voisi koettaa - josko sille tulisikin oletusarvo siihen että ei lähdetäkään suoraan merkille vaan ensin pyörähdetään ja vasta sitten merkille.. Siinäpä ne reenit kaiketi suurinpiirtein olivat, kivaa - kiitos Riitalle seurasta!

Perjantaina otin lenkin yhteydessä tunnarin - mikä hienosti ja kaukojumppaa. Lauantaina vedettiin lonkkaa - tai Hui veti, minä surffasin koko päivän käsityömessuilla. Illalla kyllä hiukan jumpattiin kaukoja, nyt hienosti sei-maa vaihto!

Tänään sunnuntaina treffasin treenien merkeissä Tainan ja Riitan Vaiviassa. Olin ajoissa paikalla ja tein pienen reenin Vaivian kentällä. Tein pitkän suoran seuraamisen ja liikkestä istumisen - hyvin. Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo - näistä palkka - sekä loppuun vielä liikkeestä seisominen ja luoksetulo.. Ja niin, siitä vielä seurautin telineille ja niiden ympärillä, vähän Hui yritti koomaantua ja pääsin hyvin huomauttamaan. Loppuun vielä kaukojumppaa.

Siitä suunnattiin sitten metsikköön. Riitta teki Huille 1.4km jäljen, viisi keppiä - janalta jälki lähti vasemmalle. Jälkien vanhetessa tehtiin esineruutu. Hui oli tosi hyvä! Neljä esinettä nousi vauhdilla. Etuesine nousi tosi hienosti osittain myös siitä syystä, että tiesin missä se on ja osasin lähettää Huin hyvästä kohdasta. Mutta siitä huolimatta aivan pro suoritus Huiskulta! Jälkikin meni hyvin, Riitta oli tehnyt haasteellisen jäljen, ja muutama herpaantuminen Huilta tuli, teräviä pitkäksi tms. - hieman sitä paukutellaan henskeleitä liikaa eikä keskitytä kunnolla, hömph! Viidestä kepistä nousi hienosti neljä, kolmos keppi jäi - tai minä sen itse nostin. Keppi oli suht pian terävän jälkeen ja Hui oli siinä vähän epätarkka, liekö sitten johtunut siitä vai mistä - mutta keppi kuitenkin jäi vaikka suht päältä mentiin. Hyvillä mielin kuitenkin tähänkin voin jälkikauden päättää jos talvi nyt päättää tulla. Iso kiitos Tainalle ja Riitalle avusta ja seurasta!

Harrastin vähän tilastotiedettäkin tänään.

Laskeskelin, että Huisku on ollut ahkera  (kuten myös jäljentallaajat!! ISO KIITOS!!!) Tällä kaudella ajettu 42 jälkeä (yht.49km), keppejä nostettu 151/201 (hyihyihyi!). Esineitä nostettu 111/114. Kisoja 5 (PAJÄ3 + NOM), joista 3 ykköstuloksella.

Tämän lisäksi on pokattu KVA arvo sekä SM pronssia jäljeltä + rotumestaruushopeaa. Ei paha ollenkaan!