Perjantaina lähetin isot pojat kouluun ja vein pikkuväen harjoittelemaan päiväkotielämää, minkä jälkeen porhalsin leipomon kautta metsäreeneihin Pinsiöön. Aivan huippu aamupäivä, iso kiitos Pialle seurasta ja avusta!

Tallattiin jäljet vanhenemaan ja jälkien vanhetessa tehtiin esineruutu. Ruutu oli meidän mielestä mahdollisesti vaikea (takaosa laskeutui hiekkakuoppaan), mutta ei koirien - ja sehän on hyvä niinpäin! Hui oli tosi taitava! Ruudussa oli viisi esinettä - ja se nosti neljä esinettä tosi nopealla vauhdilla. Ainoa miinus sille siitä että ei reagoinut etuesineeseen, vaikka ihan selkeästi sen bongasi (vilkaisi sihen suuntaan). Ei nyt kuitenkaan jääty junnaamaan sen nostoa - tähän reenisuunnitelma valmiina jo ensi kerraksi!

Esineruutureenien jälkeen tankattiin äidit ja Veikka (ah miten se kahvi maistuukaan hyvälle siellä metsän(-kin) keskellä! ..eikä niissä munkeissakaan valittamista ollut .

Pia oli ahkeroinut Huille tosi hienon jäljen, löytyy täältä: http://www.sports-tracker.com/#/workout/hatoivan/ac6tp0ks2ggin7qk

Jäljellä pituutta n.2km, ja siihen mittaan mahtui kulmia, maastonvaihteluita, hirvien nuolukiviä, tienylityksiä, marjastajien mahdollisia harhajälkiä (tien varteen ilmestynyt auto) ja vaikka mitä. Jäljellä 5 keppiä. Tällä kertaa jälki lähti jo noin 10 metristä. Hui oli aivan huippu. Reagoi hyvin jälkeen, tarkasti pätkän taakse ja lähti hyvin oikealle. Kuitenkin hetken mentyään kävi vielä kertaalleen tarkastamassa takajälkeä mistä kääntyi itse. Jäljestys oli vauhdikasta ja motivoitunutta. Välillä kun aluskasvillisuutta oli vähän nousi pää suht ylöskin, mutta hienosti Hui hoiti homman kokonaisuudessaan. Kaikki kepit nousi hienosti ja jälleen kerran Hui oli silminnähen ilahtunut isosta loppukepistä - tuumittiinkin että ehkä sillä voisi pitää sellaista vastaisuudessakin - NOM:ien jälkeenkin.

Jäipä taas tosi hyvä fiilis tästä reenistä, ja vielä kun Pialla ja Tuplallakin meni tositosi hienosti niin metsästä poistui pari autokunnallista hyvin iloisesti hymyileviä ja hiestä märkiä olevia treenareita. Hyvä me :)

Tänään iltasella otetaan pienet pihatokot ja huomennakin vähän reenaillaan. Sunnuntaina sitten kisataankin taas VOIVOI luokassa ja voivoi kun toivon että saataisiin jättää se luokka jo taaksemme..