Torstai aamuna treffattiin Nokian majalla Kaarina ja Miia. Olipas taas kivat reenit! Aloitettiin Huin kanssa ekalla setillä, missä normi kisavirittelyt ja seurautus kentälle. Palkka siitä. Otin noudot, tasamaa ihan ok - hyppyesteellä Hui ponnisti ihan törkeän kaukaa ja kalautti esteeseen, paluu hyvin. Palkkasin silti tästä ja otin vielä uudestaan, nyt oli askelmerkit kohdallaan ja ylitys toosi korkealta mennen tullen. A este hyvin. Ekan setin loppuun vielä eteenmeno. Pallo oli viety valmiiksi ilman että Hui näki sen vientiä, tämä ok.

Hiski totteli välissä ja sitten Hui uudelleen kentälle. Taas ns. normi kisavirittelyt ja seurautus kentälle. Tovin odottelun jälkeen pitkän suoran seurautus mikä oli tosi hyvää, ei mitään eteenmenon kyttäilyä eikä vilkuilua - jes! Sitten vahvisteltiin vielä jäävät, ne ok - luoksetulossa eka loppuun saakka ja seisomisesta palkkaus vauhdista. Huisku oli pätevä .

Tottistelujen jälkeen tehtiin esineruutu. Esineruutua on ilmeisesti käytetty kisaruutunakin ja kai se on mahdollista että sitä piirinmestaruuksissakin käytetään. Ruutu on vaan aika karmea. Etulinjalla on puita kaatuneena ristiin rastiin mikä siitä nyt ehkä hankalimman tekee - ts. ohjaaja joutuu itse loikkimaan runkojen yli jotta pääsee etenemään etulinjalla. Muutoin ruutu oli ihan suht ok, vähän sellainen kaaoottinen kylläkin. Huilla oli ruudussa valmiina 4 esinettä - kolme takana; kulmissa ja keskellä sekä sitten yksi keskellä keskellä. Hui oli aika mainio; Kaarinan kellotuksen mukaan kolme esinettä nousi noin neljään minuuttiin ja kuitenkin palkkasin jokaiselta esineeltä + rämmin niiden kantojen yli. Esineiden luovutus oli kyllä kahdella ensimmäisellä rumaa - mm. kiekon Hui räkäsi mun jalkoihin, höm! Pitääpä naksutella sille esineiden luovutuksesta vielä ennen kisoja..

Myös Vau pääsi tänään alikiitämään Annen kanssa - joten ahkeroitu on!