Sunnuntaina iltasella reenattiin paahtavassa kelissä kera Hannan ja poikien. Ensin tallattiin Veikalle, Veetille ja Huille jäljet vanhenemaan ja jatkettiin matkaa esineruutuun. Tehtiin Huille ns. nostatusreeni, ts. se näki kun Hanna vei ekan esineen ja aina seuraavat esineet Hanna kävi viemässä samalla kun palkkasin edellisestä - jolloin Hui näki Hannan poistuvan esineruudusta. Hui nosti hienosti suorilla pistoilla kolme esinettä, eka ja vika takanurkassa - keskimmäinen keskellä. Tämä siis tosi hyvin .

Sitten jäljelle. Hanna oli tallannut haastavan noin ehkä kilsan mittaisen jäljen, missä useita teräviä ja suoria kulmia. Jana oli syvällä, ehkä 40m - keppejä jäljellä neljä. Jana oli Huilta huono. Se yritti kaksi kertaa lähteä ihan jonnekkin muualle kuin Hannan jäljelle, kovin varmasti se tosin lähti - joten mistäs sitä tietää mitä siinä metsässä on tänään aiemmin touhuttu. Päästiin kuitenkin matkaan ja koko loppujälki oli kyllä tosi hyvää työskentelyä Huilta. Se ajoi varmasti, reippaasti mutta ei kaahottamalla ja työskenteli etenkin kulmissa omaan makuuni hienosti. Muutamassa kulmassa se teki tarkistusrinkulaa, mutta pääsääntöisesti se ajoi kulmatkin kuin juna . Kepit Hui nosti tänään kaikki hyvin, joten kerrassaan onnistunut jälkisuoritus - kun nyt tuota janaa ei huomioida..

Metsästä porhallettiin vielä Vaivian kentälle. Huin vedettyä hetken henkeä otin sen kentälle, missä ensin virittelysanat ja siitä tovi leikkiä. Tämän jälkeen pieni siirtymä ja hetken odotus seuraamissuoran alussa. Pätkä seuraamista ihan hyvin, ampumiseen ei reagointia. Palkkasin pienen seuruutuksen jälkeen. Nyt pitää jatkossa ruveta vähän vaatimaan enemmän ja edelleen huomauttaa tiukasti jos homma ei pelitä. Seuraamisen lisäksi otettiin vain telineet, mitkä hienosti - palkkasin heti luovutuksesta.

Oijoi, tosi iloinen olen näidenkin reenien jälkeen . Hui pelitti metsässä superisti (en jaksa olla huolestunut janasta, koska tosiasia on että metsässä on saattanut hiipparoida vaikka kuka tänään, ja mistä se Hui voi tietää mikä on juuri se oikea jälki mitä sen pitäisi ajaa..) ja pieni tottiskin sujui hyvin. Tuntuu ihan mahdolliselta että me päästäisiinkin (jos saadaan kisapaikka!) kisaamaan tässä lähiaikoina - toki tuo tottis vaatii paljon paljon PALJON työstöä, mutta kuitenkin! Eteenmenon suhteen olen ajatellut niin että en ota sitä vierailla kentillä - otan vain tutulla omalla kentällä + pihassa, katsotaan mihin se sitten johtaa. Ideana tässä olisi että Huilla ei olisi mitään oletusarvoa eteenmenon suhteen vierailla kentillä - tosin rakentuu se kai aikanaan kisaamisen myötä, en tiedä..

Kiitos Hannalle kivasta illasta!