Reenattukin tässä on, mutta ei vain tahdo ehtiä päivittämään reeniblogia. Työt, ne sitten vasta haittaavatkin harrastuksia..

Keskiviikkona oltiin hallilla reenailemassa. Tehtiin ainakin ruutua - sekä paikanhakemista että sitten vauhdilla ruutuunmenoja ns. täydeltä matkalta - kiitos Pia että muistutit tämän motivaatioasian, oma näkemys ei kyllä pelitä näissä tokoasioissa sitten niin mitenkään - vielä ainakaan.. . Lisäksi tehtiin tunnarin pitoa, sekä kaukoja.. Jatketaan niiden reenaamista.. Tunnaria nosteli ihan suht nätisti, ainakin kerran tosin pyöräytti tosi pahasti. Tehtiin myös liikkeestä istuminen, missä itse jotenkin sähläsin, oikein Hui taisi silti tehdä. Tehtiin myös metallinouto, sekä VOI että EVL tyyliin. Ja niin, tehtiin myös paikallaolot reenien alkuun, missä Hui oli varsin pätevä vaikkakin ympärillä olikin aikamoista häiriköintiä.

Keskiviikon reenin lisäksi reenattiin sekä torstaina että lauantaina kotipihassa. Ruudun paikan hakuja, tunnarin pitoa, luoksetulon stoppeja sekä kaukoja.. Niissähän sitä reeniä riittää. Ahneuksissani kurkin jo kisakalenteria, mutta josko sen nyt annetaan kuitenkin vielä olla.. Huomenna sunnuntaina olisi tarkoitus mennä hallille iltasella reenaamaan, toivonmukaan suunnitelmat toteutuu.