Reenattu on, mutta en vaan tahdo ehtiä päivittämään blogia. Töissä on niin hirveä kiire - ainakin olevinaan - että en ehdi hädin tuskin edes lukea kenenkään blogeja saati kirjoittamaan omaa.. No, nyt kuitenkin hieman päivitystä.

Kahtena viime sunnuntaina ja viime vkolla yhtenä iltana Teivossa ollaan reenailtu tokoa. Teivossa otettiin palkatta kolme liikettä - ainakin ruutu ja ohjattu - ja olikohan se idari. Ruudussa sivusta sisään, mutta muuten se taisi olla ihan jees. Palkkaamattomuuden jälkeen kisamainen tunnari, missä kyllä sähläystä mutta toi kyllä oman. Tätä pitäisi nyt reenata paaaaljon, jos ja kun mielitään Porin kisaan 1.4. - ja jos sinne paikka onnistutaan saamaan.

Eilen maneesilla Hui oli tosi mukavassa vireessä. Seuraamisessa se kylläkin näkyi painamisena ja kävely muutenkin on ihan äly vaikeaa maneesin epätasaisella pinnalla. Lisäksi käännökset menee tätä nykyään lähes istumisiksi - en tiedä miten tätä pitäisi korjata? Vinkkejä?

Seuraamista otettiin Riitan käskyttämänä ja niin että meidät ohjattiin henkilöryhmään, minkä henkilöt häiriköivät Huita leluilla ja käskytyksillä. Huillahan on ollut välillä vähän levoton fiilis hlöryhmässä joten katsotaan toisiko tämä särmää hlöryhmä työskentelyyn. Seuraamisen jälkeen ruutua. Ruudun merkki tosi vauhdikas ja ruutuun taas vasemmasta sivusta sisään. Otin koko liikkeen, se muuten hyvin. Toisto vielä niin että vauhdista merkille ja siitä ruutuun - nyt oikein sisään ja palkka seisomisesta. Sitten ohjattu, oikean haku. Hyvä merkille meno, tosin kiertämisen kautta. Myös hyvin haki oikean! Hieno Huisku! Ohjatun jälkeen luoksetuloa - ensin suora. Tosi hienosti, ei vilkuillut yhtään ympärilleen ja tuli lujaa. Sitten toppaaminen niin että Riitta heitti pallon Huin taakse samalla kun annoin käskyn. Se ok, myös maahanmeno hienosti. Jopas kaikki tuntui menevän kivasti. Loppuun vielä tunnari, ei palkkaamattomuutta alle. Kisamaisesti, paljon kapuloita. Hyvin haisteli ja nappasi varmasti omansa. Kerran tosin pureskeli tuonnissa. Tästä hyvä palkka.

Vielä Kipinän tottistellessa Hui PK paikallaoloon, siinä ei ongelmia vaikka tapahtui sekä sivulla, takana että edessä. Pätevä Hui

Täytyy vielä erikseen mainita että Riitan Tikka on kyllä aivan huippu tapaus! Sitä on mukava seurata "sillä silmällä"