Huisku kävi tosiaan viime tiistaina hierojalla ja sitä myöden otettiin rennosti ti-ke. Eilen torstaina aloitin työt ja iltasella hinauduin kotipihaan vesisateeseen tekemään pienet tokotukset. Huisku oli virtaa täynnä ja kaikki meni oikeastaan aika kivasti.

Aloitettiin merkkireenillä. Repimislelu nyt joka toistolla siellä merkin takana, tämä näin tietty hyvin. Muutamat erilliset ruutuun lähetykset merkiltä. Tämä on Huiskusta jotenkin tosi hauskaa, se juoksi tosi lujaa ja ihme kenguru loikilla ruutuun. Ihan jees, jos merkin lisääminen kuvioon tietää lisää vauhtia ruutuun menoon. Se kun on hiukan kuitenkin takkuillut. Ruutuun menot molemmilta puolilta merkkiä - tai siis molemmat suunnat.

Ruutu- ja merkkireenin jälkeen seuraamista. Huisku painoi ja ahdisti ja edisti. Nostelin tosi voimakkaasti polviani ja sainkin sen hyvin irti jalasta. Mietin että pitäisikö sille tehdä tätä tyyliin tarpeen vaatiessa - harvemmimpa se kisatilanteessa on ollut noin kovassa vireessä. Seuraamisen yhteyteen myös maahanmeno ja seisominen.

Loppuun puunkierrolla luoksetulon loppuasentoja + tunnari. Tunnarissa paaaljon kapuloita ja lähetin kierron kautta. Hui haisteli tosi hätäisesti kapuloita ja vähän suu oli auki. Ei kuitenkaan napannut muita suuhunsa - kun vihdoin törmäsi omaansa toi sen laukalla (!) luovutukseen. Hyvin siis!

Tänään perjantaina teemana taitaa edelleen olla pihareenit + lenkki ja huomenna suunnataan jälkireeneihin kera Heidin ja Aaronin. Apua, sen jälkeen tiedossa onkin enää max. 3 jälkireeniä ennen NOM:ja. Hurjaa!