Plääh, Eemeli valvoi taas tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kolmisen tuntia ja kun pääsin kahdelta nukkumaan olin aamulla kaikkea muuta kuin pirteä.. Huilla otin kuitenkin pienet tokottelut, vähän kuunteluleikkiä sekä sitten kapulanpitoreenit mistä palkaksi aamuruoka.

Puoli yhden maissa käveltiin Attea vastaan kera Eemelin ja Huin. Oli aika tuskaa, kun aura ei ollut vielä täällä päin käynyt ja tuntui että vaunujen sijaan lykkäsin edessäni kivirekeä. Hui ja Vau "saivat" (taitanevat olla asiasta eri mieltä) eilen uudet kuonopannat, mä en vaan kestä niiden vetämistä lenkillä. Harjoiteltiin Huin kanssa kuonopannan käyttöä ja se oli kyllä silminnähden ärsyyntynyt moisesta välineestä. Antoi sen kuitenkin olla rauhassa kun kerroin että sitähän ei raavita päästä irti. Päästiin me ehkä 10 metriä niin että Hui käveli nätisti remmi löysällä Silmänisku

Jäätiin samalta reissulta pihaan lumihommiin ja otin Vaulla hieman sylkkäriharjoituksia sekä puunkiertoja.

Viiden maissa treffasin Lamminpäässä taasen Hannan ja pojat Hymy Reenipaikalla riittää tosi hyvin häiriötä kun on koulun piha ja lätkäkaukalo vieressä. Tekee tosi hyvää maalaistollo Huille. Otin alkuun Vaulla hieman seuraamista, sitten vähän jonkun telineen kiertoja sekä vauhtinoutoja - pientä kikkailua vaan neiti kuumakallella.

Huin kanssa meni tänään tosi mukavasti! Ensin hieman leikittiin lelulla minkä jälkeen seuraamista lelulla palkaten. Hannan mukaan näytti tosi hyvältä Cool Olen niin helpottunut kun tuo seuraaminen lähti pelittämään (ainakin toistaiseksi), ennen Eemelin syntymää kun olin ihan tuskassa sen vinon seuraamisasennon kanssa. Tehtiin seuraamisessa eri mittaisia pätkiä, suhteellisen pitkiäkin taas - mitkä hyvin. Yritin ottaa myös lähtöjä lelulla palkaten, mutta samaan aikaan kentällä alkoi hillua jotkut pojat jalkapallon kanssa ja se oli Huille liikaa. Otin sitten vauhtilähtöjä lelulla hetsaten ja meni hyvin. Tehtiin myös ekaa kertaa seuraamisessa vauhdinvaihtoja, ensin nopeampaa ja sitten hitaampaa jne. Hyvin Hui pysyi oikealla paikalla ja kontaktissa. Otettiin myös parit käännökset vasemmalle, mitkä suht ok - tosin näitä pitää reenata tiiviimmiksi namilla.

Seuraamisen jälkeen otettiin maahanmenoja. Meni myös suhteellisen mukavasti, jonkin verran tuli tosin ennakointia. Jumpattiin myös peruasentoa ja siitä maahanmenoja + takaisin perusasentoon mitkä hienosti! Kaikenkaikkiaan tosi hyvin onnistuneet reenit! Kiitos taas Hannalle ja pojille seurasta ja avusta!

Reenien jälkeen jäätiin vielä pihaan. Olin koirien ja Eemelin kanssa passissa pihatien alapäässä kun pojat laski pulkalla. Meinasin saada sydänkohtauksen kun sisälle mennessä mun auton alta lähti myyrä hyökkäykseen Yllättynyt En tiedä minne se oli hyökkäämässä mutta tuli täysin mua kohti ja minähän lähdin kauhusta kirkuen toiseen suuntaan.. Hui ei tainnut edes tajuta tilannetta, Vau lähti myyrän perään mikä sopivasti pääsi turvaan talon alle.. Meillä on ihan järkyttävän paljon noita ällöttäviä myyriä, että osaavat olla vastemielisiä elukoita..

Iltaruoan yhteyteen Hui sai jälleen purra kapulaa, hyvin meni sekin.