On tässä reenattu, mutta päivitykset laahaa perässä.

Ennen jussia torstaina reenattiin Pian ja pirpanoiden kera Pinsiössä. Huin jäljellä janalla käsin laappasut vahvistamassa oikeaa suuntaa, jäljellä muistaakseni mittaa noin kilometri. 5 keppiä. Jana oli tosi hyvä, tarkasteli selkeästi laappasuja. Jäljellä terävän kulman jälkeen olleella suoralla jäi yksi keppi. Tällä suoralla Hui selkeästi reagoi "johonkin muuhun" - mitä todennäköisemmin riistaan. Kun edettiin ja tultiin kulmaan missä olisi pitänyt kääntyä polun yli oikealle - Hui porhalsi täyttä häkää takaisin kohti aluetta missä oli käyttäynyt oudosti. Tempoi ja riepoi liinassa joten arvelin sen yrittävän riistalle ja totesinkin äkäisesti että missäköhän se MEIDÄN jälki on. Hui lähti kaartamaan takaisin jäljelle ja bongasikin sen hyvin. Tultiin tismalleen samaan kulmaan mistä sitten kääntyi vasempaan, jonka jälkeen heti keppi palkaksi. Hyvä. Ja niin, Hui ajoi myös vikan kepin yli - mitä tosin sitten palattiin etsimään.

Esineetkin otettiin, Hui näki kaikkien viennin - jonka jälkeen porhalsi ruutua tuli hännän alla. Ei bueno suoritus vaikkakin ne esineet sieltä nousikin.

Lauantaina Mannillassa porukoiden mökillä ajoin noin 200 metriä pitkän tarkkuusjäljen. Jälki pääasiassa soralla ja ihan pieni pätkä nurmella. Hyvin näki alustan eron - nurmella meno oli tosi paljon helpomman oloista. 8 miniatyyrikepistä löydettiin 5.

Pihatokoja ollaan otettu sekä eilen että tänään. Lähinnä pk tottista, kapulan luovutuksia "apulaudalla" + jääviä + tänään yksi eteenmeno.

Tänään reenattiin Pian ja Heidin kanssa jälkijuttuja Varsamäessä. Se oli niin syvällä kaukana että olin varma ettei sieltä ilman karhuun törmäämistä selvitä. No, ei törmätty karhuun vaan karhun suht tuoreeseen kasaan - aika järkyttävää sekin.. Heidi oli ollut super ahkera ja tallannut meille valmiit jäljet. Hui pääsi jäljelle tokana. Jana oli oikealle, pieni pätkä kädellä laappasten. Jäljellä taisi olla mittaa noin 700m, 5 keppiä mistä 3 varvikossa - missä pienet laappasut. Ideana siis saada Huille ahaaelämys siitä että myös varvikossa ON niitä keppejä. Jälki oli tosi hyvä, tarkkaa motivoitunutta jäljestämistä ja kaikki kepit nousi hienosti. Aivan huippua! Iso KIITOS Heidille!

Jälkien jälkeen esineruutua. Oli hieman hankala paikka mein ruutureeniä ajatellen ja muutenkin meni vähän päin honkia. Vaihdoin lennosta suunnitelmaakin. Kolme esinettä nousi kuitenkin - kaksi reipasta tahtia ja kolmatta haettiin sitten enemmänkin.

Kiva reeni-ilta kera tsiljoonan hyttysen, kiitos Pialle ja Heidille!!