Kotona ollaan vähän otettu jääviä. Sunnuntaina tehtiin mökillä yksi keppijälki soratielle, tosi pienillä kepeillä. Toimi tosi kivasti. Tätä nyt varmaan teen muun jälkireenin ohessa ja toivon että vaikuttaa sitten keppien nostoon metsäjäljeltäkin.

Sunnuntaina iltasella reenattiin Pian kanssa Pinsiössä. Pia oli tehnyt Huiskulla hyvän jäljen, missä haasteelliset maastonvaihtelut (hiekkaa / soraa, kivikkoa). Tuonne alkupään kivikoihin jäi eka keppi, Hui joutui silminnähden pinnistelemään jäljen takia - alue risteili myös hirven ja peuran sorkan jälkiä, joten haastetta meille riitti. Toka keppi nousi hietikolta hyvin. Kolmas keppi myös ok - sitä ennen oli juuri hirvien suolakiven paikka ja siitä pölähti iso lintu lentoon - erityisen hyvä että pystyi keskittymään heti tämän jälkeen ja nosti kepin! Neloskeppi sitten taas jäi.. Argh. Pia oli ovela ja oli mennyt kaatuneen puun alta (mikä retkotti maasta noin metrin korkeudella) ja jättänyt sinne alle kepin. Hui oikaisi tässä ja sinnehän se keppi jäi. Vitonen nousi hyvin! Ja niin, janalla Hui pyrki hieman liikaa vinoon oikealle joten lähetin uudelleen - otti yllättäen takajäljen..

Jälkien vanhetessa tehtiin esinereeni. Tehtiin se avustajan auttamana, neljä esinettä. Nyt pelitti paremmin kuin torstaina, tosin ainakin kerran Hui oli sitä mieltä että esineen voisi luovuttaa Pialle eikä mulle, hih :)

Tänään maanantaina reenattiin Niihamassa kisamaisissa tottiksissa. Outi oli harjoittelemassa tuomarointia ja oli tosi huippua saada häneltä suullinen arvostelu! Hui suoritti Kurtin parina. Mentiin ensin liikkeisiin. Hui ei tuntunut ihan niin säpäkältä mitä Kyröskoskella, mutta suhteellisen ok kuitenkin. Kommenttia tuli hieman tahmeista perusasennoista, sekä yleisilmeestä. Noudoissa ei saisi nojata yhtään - tiukka tuomari kuulema voi ilmoittaa että noudon luovutusta ei voida arvostella. Apua! Jäävät oli sitä erittäin hyvää, luoksetulot tosi hyvät voimakkaat ja suorat + ok sivulle siirtymät. Tasamaa - nojaus pois, hyppynoudossa heitin vinoon - meinasi tulla A:n kautta, uusinnalla ok. A:n otin nyt tosi läheltä, tuntui paremmalta näin. Eteenmenon valmistelevassa yritti possu varastaa. Pallo valmiina. Paikallaolo ok. Outi ei antanut numeerista arvosanaa, mutta sanoi että koska lista oli pitkälti erittäin hyvää + jokunen erinomainen - kokonaisarvosana olisi alkanut ysillä. Hittolainen, mun pitäisi opetella olemaan hieman tyytyväisempi Huiskuun ja hyväksyä se mitä se on. Sen häntä ei nouse ylös, eikä se koskaan tee ns. lavasäteillen. Nytkin saatiin palautetta korkeasta teknisestä osaamisesta ja äärimmäisestä keskittymisestä, niistä pitäisi pystyä olemaan tyytyväinen. Hyi minua! Kiitos Outi :) Ja kiitos Sari järkkäämisestä - ja koko muu porukka myös mukavasta ja informatiivisesta illasta!