Reenattu on - ei vaan ehdi päivittämään. SDP:n jälkeen on reenattu pariin otteeseen Hannan kanssa, lyhyesti Teivossa - sekä sitten hieman pidemmän kaavan mukaan Mutalassa. Lisäksi reeniä on otettu päivittäin kotipihassa sekä sisällä - tosin eilen velttoilin enkä reenannut niin mitään - jos pientä säätöä kepin avustuksella pihassa ei lasketa .

Ollaan reenattu tokojuttuja, en nyt lähde erittelemään sen kummemmin kuin sen että ruutu ei tunnu aukeavan Huille niin mitenkään ja tunnari sen sijaan on mennyt ehkä eteenpäin. Hui teki Mutalassa aivan huipun tunnarin - haisteli rauhallisesti ja toi oman hyvin. Palautusvauhti on vielä huono, mutta eiköhän se parane kun uskallan alkaa palkata lelulla + varmuus lisääntyy.

Ruudun suhteen olen ehkä itse liian kiireinen - Hui ei vain osaa vielä. Tein Mutalassa niin että vein ensin yhdessä Huin kanssa ruutuun pallon. Sinne lähetys tietysti ok. Sitten lähetys tyhjään ruutuun, meni pallon etsimiseksi ja sivusta sisään - kutsuin pois. Hanna kävi näyttämässä ruutua ja näin muistaakseni ok. Toistoja vain lisää ja toivottavasti tämä lähtisi sillä aukeamaan.

Kaukoissa on ollut hieman jumitusta ja tehtiinkin Hannan kanssa reeniä niin että Hanna oli liikkurina ihan lähellä ja huitoi vaihtoja - tämä selkeästi ahdistaa Huita. Saatiin kuitenkin onnistumisia.

Myös hypyn kanssa tahittiin Mutalassa. Ensin Hui muistaakseni jumitti hyppäämistä ja sitten istumista. Auts..

Viikon päästä on koe, joten nyt tässä sitten reenaillaan miten ehditään - kun vielä työtkin alkavat vajaan 2.5 vuoden tauon jälkeen. Aika uskomatonta! Iso muutos sekä itselleni ja lapsille niin myös koirille - reenien määrä vähenee väkisinkin - mutta ehkä laatu paranee .