Eilen se viimein tapahtui, eli pieni mies Sipoosta muutti Ylöjärvelle. Monta mutkaa tähän pentuprojektiin meni, mutta pitää vain todeta että lopussa se kiitos seisoo - vieläpä tomerasti neljällä jalalla ;)

Huin kotiutuminen on mennyt hyvin. Osku ja Vau ovat ottaneet uuden tulokkaan ihan mukavasti vastaan - sisällä ollaan hieman varauksellisempia (ovat portin takana kodinhoitohuoneessa), mutta ulkona hännät heiluu ja Huita haistellaan uteliaana. Hui puolestaan kulkee häntä pystyssä isompien kaverien keskellä ja on kuin kotonaan - todella reipas poika siis! Pojat ovat täysin ihastuneet uuteen tulokkaaseen, ja enemmän melkein haastetta aiheuttavatkin, jotta saadaan pennulle unirauha - mutta eiköhän se suurin into siitä pikku hiljaa laannu.

Eilen matkusteltiin hieman autolla pitkän kotimatkan lisäksi, ja voisi todeta että pienellä miehellä on aika suhteellisen kova ääni ;) Pahoinvointia ei ollut, mutta Hui protestoi tiukasti häkkimatkustamista vastaan. Poikkesimme myös Mustissa ja Mirrissä petiostoksilla, missä Hui oli jälleen tosi reipas.

Illan mittaan myös hieman leikittiin rätillä ja Hui taisteli todella hienosti. Myös lyhyet imutusreenit juustolla otettiin ja mukavasti meni myös se. Hui vaikuttaa mukavan ahneelta!

Yö meni häkkielämään totuteltaessa. Nukuin lattialla 5mm päässä häkistä ja Hui kävi tasaiseen tahtiin pureksimassa hiuksiani ja sormiani. Suhteellisen pitkä yö nukuttiin, vaikkakin taukoja taisi olla aika monta - unen rajamailta ei oikein mitään mielikuvaa.. Tänään jatketaan tutustumista elämään uudessa osoitteessa, saas nähdä mitä kivaa tämä päivä tuo tullessaan :)