Maanantaina ei tehty sitten muuta kuin lenkkeiltiin. Eilen tiistaina ahkeroitiin sekä jäljellä että tokotteluissa.

Tein Huille kotimetsään noin 700 metriä pitkän jäljen, missä 2 normi kokoista keppiä (eka ja vika) ja keskellä 2 miniatyyrikeppiä. Jana syvällä. Jälki vanheni reilut kaksi tuntia. Hui eteni janalla hyvin risukosta huolimatta, nappasi jäljen - lähti tarkastamaan takajälkeä ja kääntyi itse hyvin oikeaan suuntaan - oikealle . Jäljestys jälleen tyypillistä Huiskua. Kepeistä nousivat eka ja vika - ts. miniatyyrikepit jäivät sinne metsään.. Höm.. Kyselin vähän Pekaltakin taas vinkkejä (kiitos!), ja nyt voisi reenata pienen esineen etsintää käyttämällä siinä pieniä puukeppejä. Tämän lisäksi seuraavalla jäljellä voisi tehdä niin että jäljellä olisi janan jälkeen suht pian 5 keppiä 10 metrin välein - nämä suht pieniä keppejä. Tämän jälkeen jälkeä 300 metriä ja sama uusiksi. Vähän herättelyä siis! Tämän toisen sarjan jälkeen jäljestystä taas joku 200 - 300 metriä ja normikokoinen loppukeppi.. Pia - tälläistä tiedossa siis!

Jäljestettyämme porhalsin hakemaan pirpanat hoidosta ja suunnattiin Teivoon tokoreeneihin. Hui teki kaksi settiä. Aloitettiin palkattomalla pätkällä - missä ensin seuraamista. Se tuntui tosi kivalta! Seuraamisen jälkeen idaria. Asennot oikein, Hui ei vaan oikein osaa vielä mukaanlähtöjä - ts. pomppasi aina seuraamiseen mukaan, niitä pitää hioa nätimmiksi. Tästäkään ei muuta kuin suullinen palkka. Sitten tunnari kisamaisesti. Huipusti! Tosi hienoa kun tämä on nyt alkanut pelittää näin hienosti! Tunnarista palkkaus ja ekan setin loppuun vielä ruutua. Eka merkille meno huono, oikein näki että piti koittaa josko tässä voisi lusmuilla. Pyysin pois ja uusinta - heti parempi. Tällänen kokeilu pitää vaan saada pois, kisassa kun ei sitten kuitenkaan ole mahkuja uusintaan.. Sitten ruutuun meno, mikä myös hienosti! Hyvä Hui! Erikseen vielä ruudusta seuraamaan tulo, siinä vauhtia ja tuli reilusti ja rumasti ohi. Tätä ei nyt olla otettu hetkeensä, joten hiomista tässäkin tarvitaan..

Tokassa setissä aloitettiin kaukoilla. Tenavat, kamat ja Pia siinä Huin lähettyvillä ja olipas koomasta touhua. Piti pälyillä Piaa kun liikkurin ominaisuudessa heilutteli käsiään. Vaihdot kuitenkin suht kivoja - siis teknisesti. Sitten jatkettiin ohjatulla. Taas ekalla lähetyksellä merkille lähti lujaa ja yritti porhaltaa täysillä kapuloille.. Huudahdin että MERKKI ja Hui palasi merkille - joten tässäkin selkeästi jo tietää mistä kyse.. Tämän merkin yhteydessä jouduttiin jonkun verran keskustelemaan siitä että keilataanko sitä merkkiä vai ei.. Viimeseen asti Huin teki mieli tökkiä merkkiä kuonollaan, hmph! Otettiin oikean haku - Hui meinasi kaartaa keskimmäiselle mutta sain hyvin korjattua. Tokan setin loppuun vielä luoksetulo kisamaisesti Ellan karjuessa sylissä. Ekalla pysäytyksellä Hui pysähtyi hyvin mutta kääntyi ihan poikittain kyttäämään Pialta mahdollisesti lentävää palloa.. Maahanmenokin suht jees, saisi huomattavasti napakampi vaan olla.

Tosi kiva reenisetti! Tässähän pitää alkaa katsella kisakalenteria sillä silmällä!