Hui sai päiväruokansa tänään uloskatettuna, ts. tein noin 5-6 metrin "peltojäljen" nurtsille missä siis joka askeleella kuivanappula ja jäljen päässä pieni keko. Hui suoritui evään hankkinnasta mielestäni mainiosti, kerran se aivan alussa käännähti jäljellä väärään suuntaan, mutta käänsi suunnan nopeasti oikeaksi. Huilla oli myös ensimmäistä kertaa kaulapanta ja liina - ja vähän jarruttelin sen menoa koska herra pitää kaasuttelusta eteenpäin. Toivottavasti on jo tässä vaiheessa OK hieman vaatia rauhoittumista jäljellä eikä päästää Huita "höökaamaan" eteenpäin..?

Päivän mittaan otin vielä vähän tottisteluja Huin kanssa, ja Vau pääsi mun viereen parin tunnin päiväunille. Voi sitä nauttivaa tuhinaa ja puhinaa, mitä neiti piti painautuen täysin kylkeen kiinni ;)

Osku päätti tehdä pidemmän excursion myyräjahdissa ja oli pitkästä aikaa "reissussa" useamman tunnin ajan. Jossakin vaiheessa huomasin että se oli ilmestynyt takaisin terassille päivystämään ja juuri sen näköisenä "että olen ollut tässä viimeiset pari tuntia"..

Iltasella pakkasin autoon Huin ja Vaun ja kävin moikkaamassa yhtä tuttavapariskuntaa - Hui kovasti mielisteli, mutta rohkeasti teki tuttavuutta myös pariskunnan miesosapuolen kanssa. Siitä vielä kurvattiin paikalliselle S-Marketille, missä käppäiltiin joku tovi liikenteen ja ihmisten seassa. Mukava iltakierros siis.