Tiistaina reenasin Ahvenistolla esineitä yhdessä Hannan, Kirsin ja Pian kanssa. Hui oli aikast taitava. Tehtiin jälleen niin että Hui näki ekan esineen viennin kokonaan. Tämän se nosti hienosti! Toka esine oli aivan edessä - ja Hui näki kun Hanna palasi ruudusta. Hui lähti harmillisesti vinoon - esineen väärälle puolelle tuulen kannalta ajatellen eikä sitten saanut siitä hajua. Työskenteli aikansa taaempana ja nosti kolmos esineen mikä oli jäänyt edellisen koiran reenistä jäljelle ruutuun. Otin sitten vielä etuesineen uudelleen, nyt reagoi hienosti ja nopeasti - hieman piti esinettä väylätä mutta varsin kelpo suoritus!

Tänään keskiviikkona otin aamupäivällä hieman sisätottista Huin kanssa. 1kg kapulan pitoja ja luovutusta, sekä perusasentojumppaa ja hieman myös seuraamisen käännöksiä! Ne on kyllä ihan eri tasolla sisällä kuin ulkona - miten ne saisi siirrettyä pelittämään samalla kiihkolla myös pihalle?

Iltasella roudasin Attea karate reeneihin. Agireenit jätin suosista väliin kun oma olotila lentsusta johtuen ei ole parhaimmasta päästä. Pitää muuten karatesta todeta että ryhmän vetäjässä oli asennetta, 30 nulikkaa seisoi rivissä ja kenellekkään ei ollut silmin nähden epäselvää ketä kuunnellaan ja totellaan kyseisen reenituokion aikana .

Aten reenien aikana otettiin Hannan kanssa pikareenit. Huilla otin muutamat kapulan nostot sekä yhden palautuksen. Ne ihan ok. Sitten seuraamista, mikä ei ollut kyllä kovin hyvää - kontakti tipahteli kun piti äimistellä uutta paikkaa jne. Huomautin (minkä saisin tehdä selkeästi paremmin), ja saatiin onnistumisiakin. Leikin kautta istumisia, mitkä tosi hyviä! Pitää vahvistaa niitä nyt näin. Loppuun vielä parit puun kierrot, mistä yksi luoksetulo. Pikapika reenit ja Huillekkin taisi jäädä fiilis että olisi ollut kiva reenata hieman pidempään..

Loppuun vielä äippä-Glendalle hurjan paljon onnea JK1 koularista!!