Perjantaina kävin katsomassa Hallan iki-ihania vauveleita, voi kun mustat mönkijät pörrökarvoineen olivatkin söpöjä :) Mutta silti, onneksi Hui on jo puolivuotias ;)

Pentuihailureissun jälkeen mentiin ottamaan tottista Mutalan kentälle kera Tainan, Jaanan ja Hannan. Otin Huilla kahdessa osassa, jossa ensin lelulla seuraamista Tainan naksutellessa - nämä hyvin. Lisäksi vauhtiluoksetuloa, jossa lelulla hetsaukset eri kohtiin. Vauhti oli hyvä! Lisäksi vähän temppuilua, + lyhyt sarja kapulan pitoa.

Vau kävi välissä hieman tokoilemassa, seuraamista, luoksetulot - kivaa ja vauhtia oli!

Huilla toisessa sessiossa edelleen perusasentoa ja seuraamista lelulla, nyt Hannan naksutellessa. Otetiin eri pituisia pätkiä, ja hienosti herra on edistynyt! Nyt pitäisi kaivaa se videokamera mukaan reeneihin, jotta saisi vähän otosta omaksikin katsottavaksi. Seuraamisen ja pienen leikkisession jälkeen kapulan pitoa ja loppuun vielä luoksetulon loppuasentoa. Kapulan pitoa pähkäiltiin, että onkohan viisasta nyt tuo ketjutus että kapula suuhun, mun kädet kiinni kapulaan, kiitos käskyllä irti ja kun Hui irrottaa niin naksu ja palkka..? Tavallaan palkka tulee siitä irrotuksesta, ei kapulan pidosta??  Vai ymmärtääköhän Hui sen sitten kokonaisuutena.. HömHöm?

Hyvät nopeat reenit, kiitos taas kaikille seurasta!

Tähän vielä muutama Lauran napsima kuva Huiskusta.

1863276.jpg

1863292.jpg