Eilen tiistaina lenkitin koko porukan Nokian maisemissa ennen hallitottisteluita. Vaulta jäi Caritan kiireiden takia reenit väliin.

Huilla oli virettä mukavasti. Makuutin sitä odottamassa kentän päässä edellisen koiran suorituksen ajan, mistä sitten nostatin sen seuraamiseen. Vire ja asenne sillä ihan hyvä - mutta muuten olikin sitten aika karseaa - ts. painoi ja aurasi.. Olihan tämä toki tiedossa että tässä näin mitä todennäköisemmin käy ja kaikki kun ei voi korjata kerralla - niin tehdään nyt edelleen tätä vireennostoa - ja seuraamisessa pääpaino vasemmalle kaarroksissa ja vasemmalle käännöksissä. Pia toimi perävaununa tarkkaillen Huiskun perää, ja aika-ajoin se oli ihan siistiäkin menoa - ainakin noin PK puolen mittarista ajatellen . Tehtiin myös hölöryhmää, mikä ok.

Seuraamisesta vähän noutoreeniin. Perusasentoon istuminen ja siinä ryhdikkäänä istuminen on noudoissa nyt pieni ongelma. Pitää palkkailla perusasentoon tulosta sekä vaatia selkeä ylöspäin oleva katsekontakti ennen kuin saa luvan hakea kalenterin. Hui on niiiiiiiin matalana, että se vaikuttaa ihan kääpiöltä siellä maanrajassa kapulaa kytsiessään. Otin kolme erillistä noutoa, ekassa palkkaus heti kapulan nostosta, keskimmäinen loppuun asti ja kolmas vielä niin että palkkaus heti nostosta. Ihan jees suoritukset, ottaen huomioon mattopohjan.

Tultiin vielä lopuksi lyhyeen toiseen sessioon, missä tuolin kierrolla luoksetulon loppuasentoja - nämä ok. Lisäksi vähän istumisia sekä temppuja.

Hauskat reenit, kiitos Pialle avusta! Viikonloppuna pitäisi päästä esineruutuilemaan ja mahd.jäljelle jos talvi ei taas ehdi ennen. Miten niin meni melkein kuukausi ennen kuin heräsin että maasto onkin taas sula  Lisäksi pitää päästä ampumaan..

Kesää odotellessa..