Taas normitiistain tapaan tokottelemassa Nokian hallilla. Vau oli agilityssä Caritan kanssa - kävivät muuten lauantaina Riihimäellä kisaamassakin, hieman oli kontaktit paukkuneet ja yksi 5vp taisi tulla kosketuksesta, mutta muuten hyvät radat .

Huin kanssa tein reenit kahdessa osassa. Virtaa oli mukavasti ja ekassa setissä otin alkuun hyvän tovin leikkiä kahdella lelulla sekä vauhtilähtöjä seuraamiseen. Painoi ihan tosi paljon ja paikkakin ihan liian edessä.. Paikka korjaantui kun pidin lelun vasemmassa kädessä ja käsi selän takana. Kohta on oikeasti jätettävä nämä seuraamisreenit hyllylle omalta osaltani kun maha pinkeää Huin näkökentän eteen ja se tuntuu pyrkivän entistä enemmän eteen pitääkseen kontaktin . Seuraamisen jälkeen otettiin noutoa kahden kilon kapulalla, lähinnä tuontia suhteellisen läheltä ja luovutuksesta nopeasti palkaten. Meni hyvin! Ekan session loppuun vielä maahanmenoja, tein peruuttamalla pitkästä aikaa.

Toisessa sessiossa alkuun hieman temputtelua sekä yksi vauhtiluoksetulo palkaten jalkojen välistä. Telineet, mitkä molemmat hyvin - A estekin oli nostettu pystyasentoon. Loppuun leikittiin vielä hyvä tovi lelulla. Mukavat reenit taas .