Lauantaina sain iltasella reeniseuran Tainasta ja Ipasta. Otettiin pienet tokottelut hyytävän kylmässä tuulessa. Hui aloitti yllättäen seuraamisella. Hetsasin lelulla ja aloitettiin reippaasti, teki tosi hyviä pätkiä - pää pysyi ylhäällä! Palkkasin takataskusta ylöspäin. Ihan aavistuksen joillakin pätkillä painoi ja edisti, joten hetsauksen ongelmat on sitten seuraavat kai mitä korjataan. Otettiin myös muutamat käännökset, nämä ok. Ainoastaan yhdellä (vai kahdella) pätkällä pää kävi hieman matalampana, korjasi kuitenkin hyvin. Superhienoa!

Seuraamisen jälkeen otettiin seisomisia, nämä ok. Reenin loppuun vielä luoksetulot. Ensin liikkeenomaisesti, Tainan käskyttäessä. Jäi hyvin ja istui hyvin mutta pää pyöri kuin hyrrällä - ilmeisen levoton siis. Miten tuota pitäisi korjata - vinkkejä? Luoksetulo oli suora ja vauhtia lukuunottamatta hyvä. Vauhti oli siis alussa reipas laukka, mistä se hiljeni loppua kohden Päättämätön. Otin parit vauhtiluoksetulot, nämä hyvin vauhdilla. Palkkaus jalkojen välistä. Taidan unohtaa nuo koko liike reenit tyystin ja tehdä vain vauhtiluoksetuloja + loppuasentoja esim puunkierroilla..

Ipan reenattua Hui tuli vielä toisen kerran tokoilemaan. Otin sen autosta ja virittelin hieman ja nappasin vauhdista seuraamiseen. Tehtiin yksi hieman pidempi pätkä missä Tainan mukaan sen häntä vispasi iloisesti ja pään asento mainio - palkka tästä ja loppuleikit Nauru.

Plääh, ahdistaa koko tokoilu. Sulaisipa lumet!