Huhhuijaa. Agirotu on kunnialla ohi ja on aika palata normaaliin arkeen. Aika rättipuhkipoikki sitä vielä on, mutta eiköhän se tästä.. Pe-su meni siis täysin agirodun parissa ja koiratkin olivat paikalla turisteina vaihtelevin kokoonpanoin. Lähinnä se oli häkissä kököttämistä ja jaloittelua välillä ilmoittautumispiste - tulospalvelu.. Hui oli tosi reipas hälinästä, kuulutuksista ja koirista ja ihmisistä huolimatta, joten positiivinen sosiaalistamisvkl kerrassaan.

Maanantaina illalla käväisin reenaamassa Tainan ja Ipan, Hannan, Veikan ja Veetin kanssa - myös Kati ja Into sattuivat samaan aikaan samalle kentälle :) Hanna teki Huille n. 100 metrin jäljen missä 2 kulmaa. Ennen jälkeä otin Vaulla ja Huilla tottista - Vaulla hieman seuraamista, kakeja sekä luoksetuloja + noutoja pariin otteeseen. Huilla aloitettiin perusasennoilla, ne suht ok. Herra saisi nopsasti kasvaa, muuten mulla on kohta vaikeuksia kurkkia missä se oikein on (maha siis tulee näköesteeksi ;)).. Lisäksi noutokapulaleikkiä muutamilla toistoilla, yksi vauhtiluoksetulo sekä imutusseuraamista. Loppuun vielä eteenmeno pallolle, missä taas hieman tuskailtiin pallon leikkimisen kanssa. Mietittiin että ehkä olisi syytä näyttää Huille että leikki loppuu lyhyeen kun ja jos se ei tuo palloa mulle asti vaan jää vaanimaan sitä puoleen kenttään. Mietittiin myös että onko se jotain vallankäyttöä Huilta kun se jallittaa sitä palloa vai mitä..?

Jälki meni Huilla ihan hyvin. Se vanheni vajaan tunnin, ehkä reilut puolisen tuntia. Paikalla liiteli lokkeja, jotka harmiksi kävivät aika tehokkaasti tyhjentämässä Ipan jäljen ennen kuin Taina ehti sitä ajamaan.. Eka kulma Huin jäljestäessä oli tosi hyvä, jonka jälkeisellä suoralla se vähän yritti porhaltaa liiankin rivakasti. Rauhottui kuitenkin ja toinenkin kulma ihan ok, vaikkakaan ei niin tarkka. Loppu jäljestä meni sitten taas rauhallisemmin - ihan ok reeni siis. Kiitos Hanna :)

Tottistelusession aivan loppuun otettiin vielä ampuminen, se ok - ei muuta reagointia kuin hieman korvien heilahdusta. Pyssy nikotteli Katin käsittelyssä hieman, toivottavasti ei kuitenkaan vielä tulisi tarunsa päähän se kapistus.

Tiistaiaamupäivänä otin Huin kanssa tottistelusession kotipihassa, missä jatkettiin samoilla teemoilla. Ollaan otettu nyt myös muutamia kertoja maahanmenoa naksulla. Osku ja Vau pääsivät myös temppuilemaan, Vaulla otin lähinnä kiertoja omenapuun ympärillä ja siitä luoksetulon pysäytyksiä - hyvin tuntui vielä muistavan :)

Tiistai-illalla Vau pääsi vielä agireeneihin Caritan kanssa, missä oli kuuleman mukaan oltu aika kuumakalleja. Ei ihme sinällään, sillä agirotuvkl oli ehkä triplaten raskaampi itse emännälle mitä turistikoirille - joten virrankulutuksissa on aika moisia eroja :O