Eilen taas tokoteltiin Pian kanssa, tällä kertaa Kristan hallilla.

Hui oli tosi pätevä! Nyt ei koomailtu tai ei muutenkaan oltu typeriä! Aloitettiin seuraamisella, hieman piti puskea ensin - mutta homma paranee kunhan sitä ensin hieman tehdään. Muutamasta tahmeasta käännöksestä jouduin huomauttamaan mutta sitten alkoi pelittää hyvin - aika lailla kaikki muut paitsi peruskäynnistä perusasentoon istuminen on hidas. Se on sellainen jännittynyt, pingottunut - juoksemisesta pysähtyessä Hui istuu tosi napakasti. Mistä lie johtuvan tämä ero? Sitten taidettiin ottaa ruutu. Hyvin meni merkille, suullinen kehu ja käskytys muutaman hämypäänkäännön jälkeen ruutuun. Vähän meni taakse enkä heti topannut, alkoi itse stepata. Käskytin sitten toppaamisen kauttaa maahan, vaikka pitäisi nyt vahvistaa sitä seisomassa pysymistä - hyi minua!

Ruudun jälkeen ..öö.. otettiinkohan me luoksetulo. Otettiin kisamaisesti. Pia seisoi liikkurin ominaisuudessa suurin piirtein keskellä kenttää. Hui lähti vasta toisella käskyllä, ihan ok vauhtia - toppaa käskystä pysähtyi hyvin vilkaisten ja kääntyen Pian suuntaan. Itseasiassa jo ennen pysähdystä kääntyi katsomaan Pia kysyvän näköisenä. Maahanmeno ja loppuosa ihan jees. Otettiin vielä toinen suorana luoksetulona. Se ok, vaikkakin siinä piti hieman vilkaista Pian suuntaan.

Ekan setin loppuun otettiin tunnari. Huilla oli liikkeen valmistelussa hieman ahdistunut olemus, mutta tällä kertaa se teki tosi hyvän tunnarin - ei klähminyt vääriä ja toi hyvin oman luovutukseen. Olisiko ahdistus tällä erää menossa ohi tämän liikkeen osalta?

Toka setti aloitettiin idarilla. Järjestys maa-sei-is. Maahan Hui meni ihan napakasti, tosin annoin sille pienen avun. Seisomisessa tarjosi sinnikkäästi istumista ja taisi vielä istua Pian käskystä. Tämä on Huille vaikea. Tuumittiin että me ei olla juuri ollenkaan - jos lainkaan - reenattu idaria niin että siellä on pätkiä niin missä ei käskyyn reagoida vaan jatketaan seuraamista siitä huolimatta. Tehtiin sitten lennosta näin ja Hui meni aina kiltisti istumaan Pian "käsky" - sanasta. No, tästä reenisuunnitelmaa tälle illalle + jatkoon. Otettiin toistot, ja saatiin onnistuminen niin että Hui ei reagoinut "käsky"- sanaan ja seisominen tehtiin vasta seuraavalla syrjällä. Istumista ei tehty ollenkaan.

Idarin jälkeen metalli. Lainattiin hallin pyöreääpäistä kapulaa ja sehän vieri ihan minne sattuu. Huinkin mielestä se oli hieman outo ja ensin tökkäsi kapulaa nenällään mutta nosti sen sitten reippaasti ja toi luovutukseen. Tästä hassuttelusta ei palkkaa ja uusinta mikä oli tosi hyvä - ehkä tosin innosta johtuen hieman ruma kapulan nosto.

Metallista jatkettiin ohjattuun, missä haettiin oikeaa. Merkille lähetys nyt ilman volttausta ja hyvin Hui lähti. Jäi hieman ehkä vinoon merkille. Tästä lähetys - ja yritti kirmata suoraan keskimmäiselle. Kielsin ja pyysin takaisin. Uusinnalla teki saman mutta sain Huin pysäytettyä ja ohjattua oikealle. Kolmannella toistolla vielä vilkaisi keskimmäistä mutta lähti kuitenkin hyvin oikealle - hyvä oppi tästä!

Loppuun vielä kaukoja, ei enää koomailtu vaikka Pia häiriköikin - vähän tosin piti lipsuilla kriteereissä että miten niitä asentoja pitäisi vaihtaa.

Olihan siellä niitä haasteita, mutta Hui tuntui tosi hyvältä! Kiitos Pialle!