Eilen lastasin lapset ja Huin lainavara-auto Skodaan ja suuntasin Meirän Hallille. Siellä treffattiin Pia ja Tupla. Hui teki reenin kahdessa osassa. Aloitettiin ruudulla, missä hakeutui nyt hyvin ruutuun, mutta pyörähti toppaa käskylle juuri sopivasti niin että oli takaa ulkona ruudusta. Uusinalla sain sihdattua vähän paremmin. Otettiin myös muutama paikanhaku lähempää.

Sitten luoksetuloreeniä. Ensin suorana, siinä ok vauhti. Sitten niin että pysäytyin seisomaan. Ei mikään hyvä edes, herkästi se heittää Huisku hiippailuvaihteelle, kuinka ärsyttävää se vaan voikaan olla! Tehtiin toinen toppaaminen niin että Pia heitti Huin taakse pallon.

Ekan setin loppuun vielä tunnari. Olipas lääppimistä ihan kerrakseen. Hui käytti varmaan jokaisen väärän kapulan suussaan ennen kuin nappasi omansa ja toi sen pureskellen luovutukseen. Saadankohan me ikinä tätä liikettä kuntoon?

Toisessa setissä seuraamista. Ensin vähän pidempää pätkää sitten alettiin hinkkaamaan paikkaa. Otettiin niin että muutama - tai vain yksi askel ja nopea pysähdys. Huilla keuli aika paljon perusasennon kanssa ja helposti ajautui eteen ja vinoon mistä sitä huomautin. Hieman se heitti paineistuneen puolelle tai ainakin epävarmaksi, perusasentoihin istuminen hieman hidastui - mutta hyvin se aika nopeasti äkkäsi mitä siltä haetaan. Lopuksi palkkaus leluun. Seuraamisen jälkeen kaukoja. Ihan jees vaihtoja, sei-is vaihtoa se ei kaukaa osaa vielä. Otettiin Pian vinkistä lauta etujalkojen taakse ja siitä istumaan menoja - hyviä toistoja saatiin näin.

Hyvät reenit jälleen - kannatti siis ahtautua autoon ja raahautua Nokialle asti. Kiitos Pia!

Tänään lauantaina samalla kokoonpanolla reenattiin Mutalassa. Hui otti ensin ruutua, nyt se tarjoaa tosi paljon sitä paikkaa ja vaihtelee paikkaansa - ja ääntelee. No, se mennee ohi kunhan vaan asia kristallisoituu sille - siis että mitä siltä pyydän. Hyviä onnistumisia tässä saatiin, läheltä myös paikanhakuja.

Ruudun jälkeen seuraamista, minkä yhteyteen ampuminen, ei reagointia. Seuraamista otettiin nyt niin että lelu kainaloss ja palkkaus niin että astuin taaksepäin ja tiputin lelun kainalosta. Hyvin Hui piti paikkansa taaempana, tätä pitää nyt vaan muistaa tehdä! Sitten liikkeestä istuminen, oikein - eikä itse istuminenkaan ollut kuulema hassumpi. Hyvä Huisku! Sitten 2kg nouto, se ihan hyvin muuten - mutta nojasi luovutuksessa. Otin muutamat pelkät luovutukset missä jäi hyvin irti luovutusasennossa. Ekan setin loppuun vielä eteenmeno. Ekalla yrityksellä valmisteleva osuus aivan järkkyä - huomautus ja homma uusiksi. Nyt hieman nosti päätään kontaktiin, aika karsean näköistä silti veikkaisin..

Tokassa setissä aloitettiin seuraamisella --  pitkä suora -- se hyvin, ei kytsimistä eteenmenon suhteen. Siitä jatkettiin luoksetulon stopeilla kiertojen yhteyteen. Hui teki aika hyvän topin ja samalla kun pysähtyi vilkaisi Pia että lentääkö se pallo - jes, tästä reenityylistä ollut siis apua! Aika superfiilis kun löydettiin tähän keino millä tuo ärsyttävä hiippailu pysähtyminen saataisiin voimakkaammaksi. Otettiin myös muutama maahanmeno, mikä olikin ihan hukassa - Hui tarjosi seisomista. Toistojen kautta kuitenkin ihan ok onnistuminen. Loppuun vielä tunnari. Olipas se huono. Hirveetä lääppimistä ja vielä kaiken kukkuraksi toi ensin väärän. Otettiin koko homma uusiksi, missä jälleen hirveetä lääppimistä mutta toi kuitenkin omansa. Voi apua, aika epätöivoista on tämän tunnarin suhteen nyt..

Hyvät reenit jälleen, olipa kiva reenata kentällä - ja ulkona! Kuvamateriaalia ohessa

Ja videolinkki..

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/ICHl9zuPK0U" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>