Tiistaina aamupäivällä pihassa ihan lyhyet tokottelut, istumisia sekä perusasentojumppaa.

Iltasella Pian kanssa Karhella jäljellä. Tallattiin toinen toistemme koirille jäljet, Huille Pia teki noin alokkaan jäljen neljällä kepillä. Janalla syvyyttä ehkä 15-20m, jälki lähti oikealle.
Jälkien vanhetessa tehtiin esineruutu. Otin Huin valmiiseen ruutuun, missä virittelyiden jälkeen nostettiin vain yksi esine - mistä hyvät palkkailut. Esine nousi yllättäen Silmänisku takakulmasta, Hui toi sen hyvin luovutukseen.

Viskin tehtyä jälkihommansa oli Huin vuoro. Hui otti takajäljen, annoin sen mennä tielle asti minkä jälkeen uusi lähetys. Nyt tietysti hyvin oikeaan suuntaan. Kaikki neljä keppiä nousi hyvin, jeeee! Jäljestys oli kyllä aika raivoisaa, Hui meni hurjaa vauhtia! Jarruttelin sitä kyllä tosi paljon, mistä se ei kyllä tunnu ottavan itseensä yhtään mitenkään. Kun nyt saadaan tuo torstain kisa alta pois niin pitää ottaa reeniohjelmistoon (siis tuloksesta huolimatta!) ainakin seuraavat asiat:

- pienet haasteelliset kepit joiden sijainti esim. ryteikössä niin että en näe kun Hui ilmaisee kepin

- terävät kulmat

- pidemmät janat

- harhajäljet

Jäljen ja esineiden suhteen on nyt suht mukava fiilis mennä kisaan - niinkuin tottiksenkin. Onhan tässä sata asiaa mitä vielä pitää työstää, mutta ei kai se työstäminen koskaan lopu?

Kiitos Pialle reeniseurasta ja avusta, oli kiva viimeistelyreeni!! Hymy

-