Sunnuntaina treffattiin Hannan kanssa Mutalassa tottisteluiden merkeissä. Hui teki kaksi settiä, ekan vähän pidemmän ja tokassa vain muutaman jutun. Aloitettiin odottelureenillä, ts. odotutin Huita seuraamissuoran päässä ja lopulta annoin "pilli" käskyn, mistä Hui otti hyvin kontaktin - siitä palkkaus. Sitten toinen niin missä selvempi rentous odotteluun multa - virittelysanat sekä siitä "pilli" käsky - tästä muutama askel seuraamista. Hui lähti huonosti, mistä välitön huomautus ja uusinta - uusinnalla petras hyvin, mistä palkkaus. Otettiin vielä kolmas seuraamisen lähtö, se hyvin. Tätä pitää nyt vaan muistaa tehdä - paljon odottamista, siitä vireennostoa ja palkkaa.

Sitten otettiin jäävät. Istuminen ok, vapautin Huin pallolle taas kun kävelin sitä kohti. Pitää muistaa ensi kerralla palkata eri kohdasta. Maahanmeno ok, luoksetulossa tuli lujaa - palkkasin vauhdista. Seisomisessa ennakoi huippuna kun oli pallo kädessä. Palkkasin ensin seisomisesta ja sitten otettiin vielä luoksetulo läpijuoksuna. Tähän väliin otettiin muutamat ruudun loppuosan seuraamiseen tulot Hannan kierrolla, ne ok.

Sitten ruutua. Hanna vei valmistellesani ruutuun lähetystä Huin eteenmenopalloa ja se pisti kyllä Huin pasmat ihan sekaisin. Ruudussa pallo valmiina. Hui meni vasemmalta sivusta sisään ja bongasi pallon - kytsi silti eteenmeno pallon suuntaan. Sitten tyhjään ruutuun, olipa vaikeeta - piti kytsiä eteenmenopalloa eikä meinannut pystyä tarjoamaan paikkaa kun jähmetytti niin. No, en auttanut joten löytyi se paikka sieltä. Vielä kolmas kerta mikä oli ihan siedettävä suoritus.

Sitten tunnari niin että eteenmenopallo oli suoraan edessä kentän laidassa. Tunnarikapuloita maassa taas koko laatikko ja oma siellä seassa. Ekalla "oma" käskyllä Hui paineli tyynesti kapuloiden yli ja yritti sännätä eteenmenopallolle. Komensin sen takaisin ja lähetin uudestaan. Haisteli tosi pitkään rauhallisesti ja kapuloita maistelematta mutta ei osunut omalle vaan toi kaksi kertaa väärän ennen kuin toi oman. Argh. Otettiin uusiksi. Nytkään ei muka voinut keskittyä, haisteli tovin hyvin ja sitten taas vaan nappasi jonkun. Kolmannella kerralla sitten onnistui tuomaan ekalla oman. Armoa ei tule kyllä tässäkään liikkeessä. Kasvatetaan kapuloiden määrää jos possuilu jatkuu .

Sitten se eteenmeno. Maataviistävä seuraaminen mutta kuono nousi kontaktiin ensimmäisten askeleiden jälkeen. Ihan karmeeta varmaan mutta sillä mentiin.

Reenien lopuksi Hui pääsi ottamaan vielä vähän seuraamista. Palkka nyt kädessä ja palkkaus selkeästi taakse vasemmalle. Tämä toiminut hyvin Veikalla ja josko sais tällä myös Huita hieman irti jalasta!? Samalla jatketaan seuraamisreeniä niin että lyhyttä pätkää ja perusasennon on pysyttävä oikeana (riittävän takana). Loppuun sitten vielä ruutua. Pallo oli valmiina, eka ruutu ok. Toisella haki ja tarjosi paikkaa säntäillen sinne tänne. Kolmannella Hanna kävi vielä näyttämässä ruutua, tämä ok. Miten tämä ruutu voi olla näin järjettömän vaikea meille, en tajua?

Kivat reenit, Hui oli tosi hyvässä vireessä ja teki sille nyt tyyppilliseen tapaan töitä. Lauantain paineistumishässäkkä oli toivottavasti jokin vieraileva tähti