Eilen reenasin pitkästä aikaa agiliitoa Vaun kanssa. Samu oli tehnyt hauskan 23 esteen radan jonka jopa muistin. Ekalla yrittämällä löysäilin enkä tehnyt mm. käännösten eteen töitä - miltä ne sitten näyttivätkin.. Hieman kun ohjaajaan potkittiin kuria, niin tuloskin näytti huomattavasti paremmalta. Taitava Vau on, siitä ei pääse mihinkään. Vaun kanssa reenaan ja kisaan piirinmestaruuksiin asti, minkä jälkeen neiti Näpsä siirtyy niin ihanaisen taitavan Caritan luotsaukseen X ajaksi..

Kentällä reenien päätteeksi otin vielä Huilla hieman henkilöryhmää. Meni tosi hyvin, kontakti ja paikka hyvä - palkkaus ryhmään istumisen jälkeen.

Tänään päivällä otin hieman kotitottista, lähinnä vain eteenmenopallolle seuraamista ja ao. pallolla maahanmenoja, meni mukavasti!

Iltasella vanhempainillan jälkeen porhalsin Karhelle, missä Hanna oli superystävällisesti tallannut Huille jäljen ja esineruudunkin valmiiksi. Jälki oli ehkä 300m pitkä ja siellä oli 3 keppiä. Tosin sovittiin että ajan vain kakkoselle, kun kakkosen ja kolmosen väli oli hieman hankala hiekkakuopan reunustan ja ylityksen sekoitus tai jotain sellaista . Hui lähti janalle hyvin (mittaa ehkä reilut 30m), nappasi jäljen varmasti oikeaan - vasempaan - suuntaan. Jäljestys oli tosi hyvää, pari kertaa suht alussa se korahti tai yskähti oudosti, mutta ei sen jälkeen - joten ehkä se imaisi nenäänsä tai nieluunsa jonkun mitä sitten kakoi pois. Jäljellä oli pari suoraa kulmaa, kaarta sekä yksi piikki. Kaikki kulmat hienosti, piikillä tajusin täysin että missä mennään, hienoa kun ne on alkanut pelittää noin hyvin ilman suurempia tarkistusympyröitä. Eka keppi oli ekan kulman jälkeen olevalla kaarella, sellaisessa jäkäläkanervikkosekamelskassa - mistä Hui ei sitten keppiä nostanut.. Toisen kepin se nosti hyvin, keppi oli vielä niin että itse vielä sukelsin läpi ryteikön koiraa näkemättä ja kun sieltä pääsin läpi niin näin Huin pyllistelevän kepin edessä - joten mukava oli huomata että se malttaa jäädä ilmaisemaan kepin vaikka en siihen itse heti pystyisi reagoimaankaan. Lopetin siis toiselle kepille. Olin ihan tyytyväinen itse suoritukseenkin, se jää sitten nähtäväksi miten kepit Harjavallassa nousee..

Jälkihommeleista jatkettiin matkaa esineruutuun. Ruudussa ei ollut mun hajua ja esineet oli Hannan - ja sopivan limaisia ja mälvättyjä Veetin ja Veikan toimesta . Eka esine oikea takanurkka. Hui teki ekan ihan hyvän piston hajua kuitenkaan saamatta. Malttoi työskennellä kuitenkin ihan suht hyvän ajan, joten yritän olla ottamatta siitä stressiä.. Toisella pistolla eka esine nousi hyvin. Toka esine keskellä - ja suht keskellä ruutua. Tämä nousi hyvin - jonkun aikaa Hui joutui työskentelemään, hyvin malttoi. Kolmas esine vasen takanurkka. Hui lähti hyvin esineelle, sai hajun jostain mikä oli ruudun etukulman edessä (Hannan kanssa mietittiin että ilmeisesti paikka missä Veeti oli saanut loppupalkkansa), teki uparit ja tuli vähän hölmistyneenä mun luo. Lähetin uudelleen, ja nyt upposi hyvin takanurkkaan ja nosti samoin tein esineen - hieno mies . Esineruutu on mulle jotenkin niin jännityksen paikka, ehkä siksi kun Vaun kanssa se tökki aikanaan niiiiin huolella. Pitää nyt yrittää olla tekemättä siitä mitään numeroa, sitä kautta siitä tulee muuten myös ongelma..

Hannalle superkiitokset, oli mukava että sain näin ennen kisoja vielä pienet metsäreenit! Huomenna otan vielä kertaalleen telineet, en muuta. Niillä eväin sitten mennään itse kokeeseen.