Käkkärää. Kirjoitin pitkät pätkät ja sitten tein ilmeisesti jonkin harhaliikkeen ja kaikki hävisi taivaan tuuliin..

No, tiistaiaamuna treffattiin kuitenkin Tainan ja koirien kanssa jälkipellolla, minne tehtiin jäljet vanhenemaan Huille, Emmalle ja Vaulle. Jälkien tallaamisen jälkeen mentiin ottamaan tottista meille kotiin, Ipa pääsi ensin areenalle. Ipan näytettyä mallia, jatko hoitui Huin voimin. Otin Huille alkuun vauhtiluoksetulot lelulle, missä ekalla kerralla hetsasin lelulla Huin ollessa puolessa välissä - ja toisella kertaa hetsasin heti kun Hui lähti liikkeelle. Molemmat luoksetulot ihan ok, toinen ehkä hieman nopeampi. Tällä kertaa ei kuitenkaan saatu aikaiseksi mitään banaaneja tms..

Luoksetulojen jälkeen otin lelulla seuraamista ja perusasentoja. Perusasennot ok Tainan naksutellessa, mutta seuraaminen meni poikittamiseksi, joten vaihdoin namiin. Näin ok, ja palkka pienistä pätkistä Tainan edelleen naksuttaessa. Otin namilla myös luoksetulon loppuasentoa sekä istumista. Nämä ok. Loppuun vielä kuusen kiertoa, missä ollaan nyt edetty siihen vaiheeseen että Hui osaa vartaloavuin ja käskyttäen kiertää ja "tulla rättiin kiinni" palkkaamaan itsensä. Totesinkin Tainalle että onhan se hienoa että se osaa esim agilityssä sitten kiertää kaikki esteet - niiden hyppääminen on sitten asia erikseen. Muutenkin kauhulla odotan agilityä, Hui vaikuttaa niin säpäkältä liikkeineen että voi olla että rouva Toivanen jää kuin täi tervaan aikanaan, no samaa kokemustahan jaan jo Vaun kanssa ;D

Tottistelujen päätteeksi otettiin vielä ampumiset ipanoille, ne myös ok ilman reagointeja.

Jälkipellolle päästiin sitten niin että Huin jälki oli vanhentunut aika lailla tarkalleen kaksi tuntia. Lähetin janalta n. kahden metrin päästä ja yhden korjauslähetyksen jälkeen - haluaisin sen menevän suoraan rauhassa kuono maassa - se bongasi jäljen hyvin. Jälki oli jälleen n.200-250m pitkä, siinä oli parit kulmat oikealle ja vasemmalle + yksi terävä kulma. Ruokaa oli jäljellä vaihdellen, välillä oli 3-4 askelta tyhjää ja sitten taas nappulaa. Hui jäljesti mielestäni hyvin, mikään äärettömän nopeahan se ei siellä ole, tekee aika tarkkaa työtä. Jäljen alussa se äimisteli naapuritalon kaasuttavaa autoa, mutta keskittyi sitten jäljelle. Kulmat oli nyt tarkemmat kuin viime kerralla ja terävänkin kulman se meni hyvin junamaisesti. Jäljellä oli myös kaksi välikippoa + loppukippo. Hui ei merkannut niitä yhtään mitenkään, joten huomautin niistä ja sitten syötiin niissä olleet nappulat. Ilmeisesti pitäisi laittaa välikippoihin jotain superimpaa, jotta saisin sen niihin reagoimaan.. Keppejä en ole ottanut jäljelle vielä ollenkaan, enkä taidakkaan - lienee niiden aika vasta sitten keväällä. Tai riippuu nyt siitä mihin asti näitä jäljestyskelejä ja mun jäljestyskuntoa riittää. Huin jälkeen olin hyvin tyytyväinen.

Vaun jälki alkoi lupaavasti, se oli keskittynyt - piti kuonon maassa ja noukki jäljellä olleet namit. Ensimmäisen kovan tuulenpuuskan tullessa se harhautui jäljeltä välittömästi ja etsi sen jälkeen jälkeä ilmavainulla ja jatkuvasti minulta apua pyytäen - argh! Pysyin passiivisena ja aina välillä huomasin että ollaan täysin jäljen päällä, mutta helposti se sieltä meidät aina kadotti ja milloin mentiin metri sivussa, milloin kaksi. Loppuun asti tälläkin kertaa pääsiin, ja loppukeppi löydettiin - lisää vain tätäkin reeniä ja jarrua sinne jäljelle.

Kotona sisällä otin Huin kanssa vielä lelulla seuraamista ja perusasentoa sekä maahanmenoa, nämä ok. Nyt pitäisi ryhdistäytyä myös esineiden suhteen.

Vaulta jäi agilityreenit tällä kertaa väliin, kuskin puutteen takia. Toivottavasti ensi tiistaina onnistuu :)