Tänään hankitokoa Hannan ja Tainan kanssa Mutalassa. Kivaa kun ei ollut kovin kylmä, vaikka silti ne varpaat jotenkin onnistui palella .

Hui teki kaksi sessiota, ja kokonaisuutena reenit meni varsin mallikkaasti. Ekassa setissä seuraamista, minkä yhteyteen ampuminen. Hyvin pelitti! Tehtiin reeniä nyt niin että ensin parit pätkät namilla palkaten ja pään asentoa vahvistaen, ja lopuksi kahden lelun leikkiä. Tämä(-kin) reenityyli pelittää Huilla nyt, joskushan jos seuraamisen yhteyteen otin namipalkkaa sen vire hävisi kuin taivaan tuuliin - kiva siis huomata tästä(-kin) että vire on noussut huomattavasti. Ampumiseen ei mitään reagointia.

Toisessa setissä ensin "veikkamaiseen" tyyliin kapulan nostoja ja palkka nopeasti hyvästä luovutuksesta. Parit toistot näin. Sitten yksi vauhtiluoksetulo, palkka lopussa jalkojen välistä - Hui tulee ihan hurjan hyvää vauhtia - hurja kehitys on tapahtunut myös tässä . Tehtiin vielä muutamat toistot istumisia sekä loppuun kosketuskeppiin tökkimistä, mikä toimi ihan ok. Nyt pitäisi miettiä kuntoon vielä miten eteenmeno rakennetaan lopulliseksi tuon kosketuskepin avulla - ts. miten pitäisi reenata & palkata kun haluankin ottaa maahanmenon eteenmenon yhteyteen?

Oli hyvät reenit, lisää näitä kentsureenejä myös . Kiitos Hannalle ja Tainalle!