Lomareissusta ollaan selvitty. Oskulla ja Vaulla oli mennyt varsin rattoisasti koirahoitola Lupsakassa Hämeenkyrössä, sitä paikkaa kyllä voin suositella Cool. Hinnasta en osaa niin sanoa, 7päivää kahdelta koiralta 268eur - tuntuu aika tuskaselta näin älomalla, mutta minkäs teet..

Hui oli reipas reissumies, mitä nyt hieman piti pöhistä vieraille miehille - mihin ihan asteen verran meinasi omat hiat palaa. Selkeästi näki sen että kun ei ole lauma ympärillä turvaamassa, niin pitää pöhistä ja puhkia jos millekkin. Mutta kuitenkin pääsääntöisesti oltiin reippaita - niin junassa, kylähoitoreissulla Jaanalla (iso kiitos vielä Jaana!!) kuin monella eri leirintäalueellakin ja eri kaupungeissa! Tammisaarea on ihan pakko kehua sikäli että siellä koiran sai ottaa mukaan ravinteliin ja siellä oli sille tarjolla jopa ihan oma vesikuppi! ..kyllä koiraihmisen sydäntä lämmitti!

Tänään maanantaina kotiuduttiin ja iltasella kävin jo hieman PK-tottistelemassa Huin kanssa. Kierroksia ja virtaa riitti pitkän tauon jälkeen, mikä näkyi seuraamisessa lievänä painamisena ja upeina käännöksinä - jopa täyskäännökset oli säpäköitä - jee!

Tehtiin myös istumista, ensin muutamat avuilla ja sitten ilman - hyvin. Yksi pitkä luoksetulo missä lelu esiin vasta aivan lopussa - Hui tuli lujaa! Otin kaikki noudot, mitkä ok! Ei mitään empimistä telineillä, päin vastoin aivan hurja vauhti ja korkea hyppy pystyesteellä. Loppuun vielä vietiin yhdessä eteenmenopallo, missä eteenmenon valmistelevassa osuudessa hieman säädettiin kontaktia ja paikkaa.

Ihan nopeat hyvät reenit, tästä se taas loman jälkee lähtee käyntiin Silmänisku