Elisa päätti katkaista meiltä yhteydet perjantaina ja nettipimento on pitänyt meitä vallassaan jo hurjat kolme päivää :)

Perjantai oli enemmän ja vähemmän onnistunut kotitoimistopäivä. Viiden maissa treffasin Hannan ja koirat Mutalassa missä otin Huilla ja Vaulla pienet tottistelut. Huilla luoksetuloa lelulle, seuraamista sekä näytin meidän kapulanpitoa. Hieman myös luoksetulon loppuasentoa sekä istumista - nämä kaikki ihan ok. Ilmeisesti kapulan pidossa nojaamisesta ei tässä vaiheessa ole haittaa. Vau pääsi myös hieman pyörähtämään kentällä, totesinkin Hannalle että jos joskus vielä mielisi kisoihin pitäisi varmaan puuttua kaikkiin niihin pikku virheisiin mitä neidin kanssa ilmenee - asennetta kehiin siis :)

Lauantaina kävin tallaamassa Huille jäljen kotimetsään ja voi kääk. Jälki vanheni noin tunnin, ehkä hieman reilun. Jälki oli n.250 metriä pitkä ja se oli aika kiemurainen johtuen maastosta. Jana oli hankala minkä tajusin jäljelle tullessamme, mutta että en osannut katsoa sitä jälkeä tallatessani. Huin olisi pitänyt osata bongata jälki suhteellisen hankalasta kulmasta, joten hyi minua :( Niinhän siinä sitten kävikin että Hui otti takajäljen ja meni vaikka kuinka pitkälle. Annoin sen mennä ja toivoin sen kääntyvän. Ei kääntynyt ja ehkä sekunnin mietin että ok - reeni loppuu tähän, mutta suustani pääsi kuitenkin että "huhuu" - jonka voimasta Hui kääntyi ja jatkoi jäljellä oikeaan suuntaan. Seuraava hama muuten niin hienolla jäljellä tuli polunylityksessä, missä Hui lähti täysin suvereenisti polulle täysin varmana siitä että jälki kulkee sinne. Päästin sen ihan jo irtikin ja mietin sen menevän tampereelle asti.. Huikkasin että haloo, lopeta pöllöilyt! Olin jo ajatellut että nyt pois jäljeltä tyystin kunnes Hui matkalla bongasi jäljen jatkon ja jäljesti hienosti loppuun.. Grr.. Harmittaa kun sähläsin itse ja annoin paljon apuja. En vain oikein tiedä miten olisi pitänyt toimia - varsinkin polunylityksessä..? Janalla teen jatkossa niin että jäljen pitää lähteä niin että jos Hui ottaa takajäljen se päätyy tielle, jolloin reeni loppuu siihen.. Ehkä ;) ?

Lauantaina otin sitten vielä hieman pihatottista koko koplalla. ..ja harmittelin mielessäni epäonnistunutta jälkireeniä :/

Sunnuntaina kiidin heti aamusta metsään tekemään Huille "korjausreeniä". Jälki oli n.200 metriä pitkä, jana helppo eikä polunylityksiä. Hui oli tosi pätevä ja jäljesti tarkasti. Huh :)

Päivällä treffattiin Hanna ja koirat Haavistolla. Touhuilin Vaun kanssa etukäteen kentällä ja se olikin taas aivan tohkeissaan. Otin pitkiä seuraamisia pallopalkalla sekä luoksetulot + eteenmenon. Lopuksi heiteltiin palloa :) Huilla puolestaan aloitin namijutuilla, luoksetulon loppuasentoa jonka jälkeen muutama kapulan pito. Kapulaan nyt oma loppupalkka frisbee :) Nämä hienosti. Sitten seuraamista hieman imutuksessa - jonka jälkeen kolme vauhtiluoksetuloa pitkillä matkoilla - eka tosin hieman lyhyt. Pienen pientä banaania havaittavissa, en kuitenkaan lähtenyt korjaamaan. Tästä vaihto leluseuraamiseen - Hanna otti myös videopätkää, pitääpä katsoa jos joskus saisi sen ihan koneelle asti. Lopuksi leikittiin pallon kanssa jota Hui taas palauttaa mulle, melkein lähietäisyydelle - kätevää.