Tiistaina ajeltiin Hannan ja koirien kanssa Hollolaan reenaamaan, missä treenattiin mm. Arjan&Zacin, Katjan&Zenin sekä Oilin&Megin kanssa. Arja oli järkkäillyt kehäreenit, porukkaa oli mukavasti muutenkin paikalla ja kentällä kaksi kehää vierekkäin. Hannan kanssa oltiin sujuvasti tunti myöhässä, ja päästiinkin aikalailla heti hommiin koiriemme kanssa. Veikan tehtyä oli Huin vuoro.

Huin piti hieman esitellä kuinka valtava ja vaikutusvaltainen maalaistollouros se on - eritoten viereissä kehässä pyörivälle uros collielle. Colliet on jostain syystä Huin mielestä sangen pelottavia ja niille pitää pörhistellä. No, hommat tehtiin kuitenkin suht hienosti, hieman seuraamisessa piti vilkasta kerran jos pari. Seuraaminen oli kuitenkin ihan hyvää, Hui oli mukavassa vireessä - ehkä jopa hieman painoi jollakin pätkällä, tarkkasilmäinen Hanna sen huomasi Nauru. Jäävät oikein, maahanmeno edelleen väärällä tekniikalla.. Sen kanssa pitää nyt tehdä jotain, sain vinkkiä joko opettaa koiralle koko tekniikka uudelleen ja/tai alkaa vaatia ja palkata vain oikeista suorituksista. Luoksetulon suhteen oikeastaan sama juttu. Pitkiltä matkoiltahan Hui tulee mukavan lujaa, mutta lyhyellä matkalla vauhtia pitäisi olla huomattavasti enemmän. Tähän tosin vinkkiä myös olla näyttämättä lelua huomioiden Huin suht vahva silmänkäyttö.. Pitää alkaa työstämään! Paikallaolo ihan jees!

Arjan Picasa Web Albumista löytyy kuvia.

Tokoreenien jälkeen siirryttiin PK kentälle. Hui teki Zacin parina ollen ensin paikallaolossa. Se oli ihan hyvä, hyvin maahan (vaikkakin hitaasti) ja hyvin ylös. Liikkeissä tehtiin ensin seuraamista minkä yhteyteen ampumiset, ei reagointia. Tehtiin myös vauhdinmuutokset ja pieni henkilöryhmä - hyvin meni. Sitten liikkeestä istuminen, missä Hui tarjosi seisomista. Otin avuilla toistoja - pitää nyt ottaa kuurina näitäkin. Otin yhden luoksetulon pitkältä matkalta, tässä hyvä vauhti. Sitten siirryttiin telineille. Ensin Hannan avustuksella hypyn ylitystä - puhtaasti meni. Sitten kapulan palautus, rapsahti ekalla kerralla enemmän - pidensin vauhtia toistoon, tämä paremmin, vaikkakin ihan kevyt kosketus takajaloilla. A esteellä sama juttu, ensin ylitystä ja sitten kapulan palautusta - hyvin meni. Olin ihan tyytyväinen, Hui ei yrittänyt yhtään kiertää esteitä! Loppuun vielä eteenmeno pallolle, tämä ok myös!

Molemmat reenit tosi hyvät ja oli meillä hauskaa Nauru Hanna se vaan jatkaa silmien liikuttelua jotta sitten SM:ssä onnistuu se tulkinta liikkurille..

Kuviakin siellä napsittiin, ehkä saan niitä myöhemmin tännekkin laitettua Cool.

Tänään keskiviikkona ajelin poikien kanssa tekemään Huille esinereenin. Vau pääsi tallaamaan aluetta. Laitoin kolme esinettä kaistaleelle valmiiksi. Ensin virittelyt esineennostolla ja sitten kaistaleelle. Hui oli tosi pätevä. Ensimmäisellä nousi heti ensimmäinen esine, nahkapallottelut palkaksi. Toisella pistolla nousi takimmainen ja viimeisellä keskimmäinen - hyvät palkkaukset ja herkut palkaksi, tosi taitava Huisku!! Vau sai hakea myös yhden Valtterin piilottaman esineen, se nousi noin 6. pistolla, Vau ei kyennyt irtoamaan ruutuun vaan rätkytti mun vieressä tuttuun tapaansa.. Otsan rypistys. Vau ei pääse tänään agiliitoon koska Toivaska on töissä pidempään. No, nyt tulee pieni tauko muutenkin koska huomenna lähdetään juhannuksen viettoon ja lomaillaan tovi Säkylän suunnalla.. Suunnitelmissa reenata ahkerasti vieraissa metsissä ja vierailla kentillä.. Pusu