Alkuun vielä pari Katrin napsimaan kuvaa pentupäiviltä Hymy

Valmiina lähtöön..

1244011078_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

...ja sitten mennään Nauru

1244011189_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tiistaina treffattiin poikien kanssa Mutalassa Taina. Tallattiin ensin esineruutu Vaun avustuksella, tai pikemminkin kaistale. Hui teki kahdella esineellä nostot, ensin hieman lähempää ja sitten eka esine n.15 metristä mielikuvana ja toinen n.30 metristä samoin tavoin. Esineet löyty hyvin, nousi vauhdilla ja mälväämättä - luovutus hyvin myös mistä palkaksi nahkapalloleikit.

Tokotteluissa aloitettiin seuraamisilla, ensin namijutuilla eka  paukku - ei reagointia. Sitten seuraamisen yhteyteen kaksi laukausta - ei reagointia. Seuraamisessa ei painanut, tuli tehtyä suht monta toistoa kun Taina ei saanut typerää pyssyä toimimaan.

Otin yhden hyppynoudon vanhalla tokohypyllä, olisiko korkeutta sillä n.60 - 70cm. Otin ihan liikkeenomaisesti ilman sivullesiirtymisiä - meni hyvin, pysyi hienosti sivulla ja vasta kontaktilla hyppykäsky. Sitten otettiin kertaalleen metrinen, tämä ilmavasti yli molempiin suuntiin. Käytiin harjoitusA:lla ensin, se yli pariin kertaan niin että lelu esteen juuressa. Hui teki myös ekaa kertaa kisaA:n, hieman sitä(-kin) huimasi ekan kerran jälkeen mutta hienosti saatiin toistot pariin kertaan tehtyä mistä pallotteluleikit palkaksi. Huh, Huilla oli hyvä tyyli ylittää este, se tuli mukavan alas eikä loikannut esteeltä alas. Toivottavasti tämä pysyy myös sitten kun kapula alkaa lentämään..

Loppuun vielä eteenmeno pallolle jonka Taina oli vienyt ennen reenien alkua. Meinasi mennä vaanimisen puolelle, sain vaatimalla parin askeleen hyvän seuraamisen + perusasennon mistä vapautus pallolle. (tein pihassa vielä yhden harjoituksen niin että seurautin pallolta poispäin ja palkkasin hyvästä seuraamisesta - jonka jälkeen vapautus eteenmenoon - tässä ideana rakentaa Huille mielikuva siitä että eteenmenoon liittyy aina seuraaminen..)..

Iltasella noin kolmen tunnin nurmikon leikkuun jälkeen lähdin vielä tallaamaan Huille jäljen. Ei olisi kannattanut Huuto. En käsitä mikä Huita oikein vaivasi. Jälki oli noin 600-700 metriä pitkä, puolitoista tuntia vanha ja siellä oli 8 keppiä. Jana oli pitkä - 40m. Hui lähti janalle tosi hyvin, suoraan, nappasi hyvin jäljen - jäljesti takajälkeä tarkastaen pari metriä jonka jälkeen kääntyi. Ajoi hyvin jälkeä, suvereenisti kolmen kepin yli minkä jälkeen kulmasta pihalle missä alkoi jäljestää kuono kiihkeästi nuuskuttaen, nuollen ja kun alkoi merkkailla konahdin että "Jälki".. Hui lähtikin takaisin jäljen hukkaamiskohtaa ja ajattelin jo että nyt se korjaa. Teki lenkin jäljelle asti ja lähti uudelleen nuuskuttamaan ties mitä ihanan naiskoiran jälkiä.. GRR. Hyvin outoa touhua kaikkiaan. Kepit ei hajustuneet kuin reilun 10minsaa kun nappasin ne keppilaatikosta, mutta en usko että siinä nyt on ongelman ydin. En tiedä mikä on, ja seuraavalla jäljellä nähdään että onko tässä ongelmaa vai oliko sattuman kauppaa.. Hui on kyllä aikamoisessa urosteluvaiheessa, yrittää mm. astua Vauta tosi usein ja liahakoi sen ympärillä kuin mikäkin playboy. Argh! No, pidin kuitenkin hermoni kurissa enkä sen pahemmin näyttänyt Huille että meni päin seiniä kuin että se sai mennä autoon palkatta. Yritän päästä jäljellä tässä jossakin välissä, mielenkiinnolla odotan että mikä on seuraavan jäljen saldo.