Ei ehkä se järkevin idea mutta reenattiimpa kuitenkin . Ts. Pian ja Tuplan kanssa tokoreenitreffit järkyssä ilmassa, onneksi sade heltisi kuitenkin niin että suurin osa reenistä meni ihan siedettävissä merkeissä.

Huin reeni ei kaikkiseltaan oikein sujunut tänään. Aloitettiin liikkeestä seisomisella.. Meni istumaan ja sitten kun yritin korjata että jäisi seisomaan niin meni maihin. Jotenkin Hui nyt ehkä herkillä jäävissä - seuraamisasento laskee ja arpoo jääviä - syynä lienee nyt liikkeestä maahanmeno reeni missä käytetty tätä pientä pakotetta - läppäsyä.. Uusinnalla seisominen ok, tosin oli kyllä niin korppikotka asennossa ja väijyi alhaalla - mutta SEISOI! Otettiin yksi vauhtiluoksetulo tokomallisesti, siinäkin istumisasento erittäin maanvetovoimainen - miten se osaakaan roikottaa päätään niin alhaalla..? Tässä pitäisi muistaa palkata myös joskus ihan siitä istumisesta, vapauttaa leluun tms.

Sitten otettiin ruutua mikä meni kyllä erittäin huonosti. Ensimmäisellä lähetyksellä (ruutuun vietiin Huin kanssa pallo yhdessä) Hui yritti etsiä palloa jo paljon ennen ruutua - ja vasta lopulta ajautui sinne ruutuun asti. Toisella lähetyksellä aika lailla sama homma. Kolmannellakin vielä näin - milloin kutsuin jo välissä poiskin ja Pia kävi oikeaa paikkaa ruudussa vahvistamassa. Näin ok. Tähän ei auttane muu kuin miljoona toistoa . Ruudun jälkeen kaukoja, mitkä pelitti nyt ihan kivasti - edelleen temppujen kautta. Nyt sitä viivettä pikku hiljaa vain enemmän reeniin. Loppuun ennen tunnaria tehtiin vielä vähän seuraamista, mikä ihan hyvää tekemistä, myös sivullesiirtymisiä näytettiin Pialle - Hui on niissä huomattavasti pätevämpi kuin emäntä - ts. mun pitäisi muistaa olla kääntämättä yläkroppaa. Ja niin - se liikkeestä maahanmenokin otettiin - ilman "apua" maahanmeno hidas ja väärällä tekniikalla - korjasin ja annoin pienen käsiavun (en edes osunut koiraan), niin Hui tippui kuin kivi.. hmm..!

Loppuun sitten tunnari mikä ei nyt taaskaan onnistunut. Hämykasa oli valmiina ja vein oman hämykasan taakse piiloon. Hui nappasi taas täysin ajattelematta hämykasasta yhden ja toi mulle. Toistolla toi oman. Tokalla kerralla nappasi jälleen väärän mutta jatkoi se suussa omalle - vaihtoi ja toi oman. Kolmannella toistolla sitten suora onnistuminen ja siitä kunnon pallopalkka. On todella vaikea tämä tunnari(-kin!)..

Reenien loppuun vielä lenksu vetisessä Lamminpäässä, kiva ilta!