Treenattu on, ei vaan ehdi päivittää blogia.

Sunnuntaina ja tiistaina ollaan reenattu tokoa, tosin ihan vain kotikentsulla. Maanantaina aloitettiin ruudulla ja merkillä. Ensin merkkiä, mikä pelittää hyvin - kun ei ole mitään häiriöitä (muita merkkejä, kapuloita tms.). Häiriöitä mukaan siis pikku hiljaa. Merkiltä lähetys vasemmalle ruutuun. Lujaa mentiin ja lujaa yli ruudun. Itseasiassa ekalla kävi vielä niin että Hui varasti (!) merkiltä ruutuun kun käänsin pääni - tästä komensin takaisin minkä seurauksena lähti seuraavalla ruutu käskyllä kiertämään pergolaa.. Hmm, tutkimattomat ovat Huiskun ajatukset! Ruutu siis kuitenkin lopulta löytyi, mutta taas Hui tarjosi sitkeästi paikkaa reilusti ruudun takana. Kun odotin hetken, se äännellen alkoi tarjota paikkaa oikeasta paikasta. Muutaman kerran kuittasin sille oikean paikan ja uusi yritys - sama levahdus sinne ruudun taakse.. Tein sitten niin että mentiin lähempää hakemaan oikeaa paikkaa, ja näin onnistui hyvin. Pidensin sitten pikku hiljaa matkaa, ja lopulta lähetys myös merkiltä asti ruutuun onnistui hyvin. Koska ruutureeniin meni aikaa hyvä tovi, ei otettu lisäksi kuin ohjatun merkkiä sekä vasemman hakua. Merkille menot hyvin kun siellä on lelu, mutta kun ei ollut lelua niin Hui yritti painella suoraan yli kapuloille. Tehtiin sitten vain lelulle (piilotetulle) mentäviä merkkejä. Tämän jälkeen vasemman hakuja niin että Hui katsoi kapulan viennit aloituspaikasta, minkä jälkeen siirsin sen merkille ja siitä lähetys - nämä hienosti!

Eilen tiistaina pienet pihatokot. Aloitettiin ohjatulla. Rakensin ruudun valmiiksi tarkoituksella ja oli siinä Huilla uskomista että ruutuun ei nyt mennä vaikka se siinä tyrkyllä onkin. Otin jälleen merkille menoja erikseen (niin että takana oli kapulat), sujui jo vähän paremmin. Suunnista otettiin oikeaa, hienosti! Otin kolme toistoa ja vikalla toistolla kapula oli jo suht korkealla lähellä muuta rivistöä. Näissä noudoissa olen palkannut toistaiseksi aina vauhdista, otettiin erikseen muutamat vinosta luovutukset - yllättävän hyvin Huisku tuntui tämänkin tajuavan!

Ohjatun jälkeen tunnari. Hui oli superpätevä. Kapulat ympyrässä, oma klo 12:sta. Hui meni lujaa kapuloille, haisteli nätisti ja nappasi nopeasti omansa ja toi laukalla luovutukseen. Sitten ruutua. Ensin pelkkää merkkiä, Ella vähän aiheutti hämminki viskelemällä ohjatun kapuloita, mutta hienosti Hui suoritui ja merkki löytyi hienosti. Ruutuun lähetys nytkin vasemmalle, pitääpä muistaa ottaa ens kerralla oikealle. Ruutu löytyi nyt hyvin.

Reenien loppuu vähän kaukojumppaa, sekä uusien temppujen opettelua :)

Tänään päästään tokottamaan taas, jee!