Osallistuin tänään Mutalassa Ylökkin järjestämään mölli BH kokeeseen, tuomarina Anne Kilpi Hymy.

Hui oli taitavan Usvan parina. Ilmoittautumisessa Hui oli pakahtua ilosta Annen suhteen ja olisi halunnut tervehtiä. Komensin uudelleen perusasentoon, missä hädin tuskin pysyi kättelyn aikana..

Hui aloitti ensin liikkeillä Usvan siirtyessä paikallaoloon. Virittelin Huita hieman leikkimällä lelulla Usvan paikallaoloon siirtyessä ja sen vire olikin seuraamisessa aivan mainio. Otin vain seuraamisen ei-kytkettynä, en halunnut tahvota niitä pitkiä kaavioita kahdesti palkatta. Olen tosi tyytyväinen Huin seuraamiseen, sen kontakti ja paikka hyvä - alkusuoralla jopa hieman painoi. Täyskäännökset saisivat olla myös ripeämmät. Vauhdinmuutokset, pysähtymiset ja henkilöryhmä tosi hienosti.

Jäävät liikkeet varmistelin isoilla avuilla koska niitä nyt ei osata. Istumisessa pysyi hyvin ja tarkkaavaisena. Maahanmenosta luoksetulo lievä banaani, vauhti suht ok - olisi ehkä saanut tulla hieman lähemmäksi. Sivulle siirtyminen nopea ja suora.

Paikallamakuussa oli nyt tätä samaista "ongelmaa" kuin oli taannoin Mutalan kentällä ennenkin. Hui tippui hyvin maahan mutta rupesi heti haistelemaan maata. Sitten yht'äkkiä pomppasi ylös jatkaen haisteluita. Kävin tietysti nuhtelemassa ja palautin takaisin maahan. Loppu paikallaolo hyvä ja nousi hienosti perusasentoon. Treeniä lisää tähänkin, haisteluun olisi pitänyt heti puuttua. No, jatkossa sitten.

Oli tosi kiva käydä kokeenomaisesti tokottelemassa, erityisen iloinen olen hyvästä seuraamisesta, sen kanssa kun on nyt tahkottu eräät kerrat. Kiva että työ alkaa tuottaa tulosta! Nyt pitää pitää sitä yllä ja tehdä jäävistä, paikallaolosta - ja ylipäätään muista liikkeistä vähintään yhtä hyvät!

BH kokeen jälkeen jäätiin vielä Tiinan kanssa ottamaan tokokokeen alo-hyppyä. Otin ensin istumisia sarjan. Hyppyä niin että Tiina vei markkerille namin Huin näkemättä. Ekalla käskyllä ei hypännyt, vapautin perusasennosta ja uudestaan alusta. Nyt hyppäsi hyvin. Otin 3-4 toistoa ja viimeisen liikkeenomaisesti. Huilla on hieman tuota jumittamista hypyssä, pitää siis tehdä nyt niin että joku toinen vie sen näkemättä markkerin ja namin, jolloin sille tulisi se ajatus että se nami löytyy sieltä aina vaikka me ei sitä itse viedä.. Loppuun vielä maahanmenoja Tiinan naksutellessa, hyvinhän se tässä pelitti Silmänisku